Может ли знакомая проверить брала ли я кредит?

• Автор теми Автор теми Wvasakk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Admin,
Заспокойтеся!
Лягайте відпочивати, а з ранку випийте кави, змініть сімку або поставте труеколлер, щоб вас не задовбували дзвінками.
Якщо є якісь вимоги - нехай присилають Вам рекомендованим листом по УкрПошті.
Смартивей есть у Вас?
На телефон був скачаний, але удалила.
Якщо її сказати, що нічого небрала і що це мошеніки. Що ви підскажете?

Admin,

Якщо її номер був на той момент, коли ви встановили його, то в них всі ваші контакти вже є.
Зовсім нічого не треба казати. У вас немає боргів і все. Буде бажання в неї, нехай письмові запроси їм відправляє на отримання доказів вашої позики.
Не переймайтесь.
Більшість через це пройшли.
Wvasakk, смартівей походу телефонну книгу через додаток - бац, і є
Так. А потім все, що було в телефонній книзі, буде і у других МФО

напишіть собі на телефон пару смс з іншого номера,що вона брала кредит в "Тратата фінанс "і не повертає.Потім тикайте їй ці смс,коли вона буде в претензіях до вас.
І нехай тепер вона вам доказує,що нічого не брала

Невказувала, де її номер взяли я незнаю.
Оце вам тест на подруг. Якщо вона не чує вас, то навіщо така подруга! Розумієте, що мфо витягло всі дані, які тільки можна. То варто тріпати нерви, щоб щось довести "подрузі", яка вас не чує. Зараз відсіється багато людей від вас. І повірте, то на краще.

Заспокойтеся!
Лягайте відпочивати, а з ранку випийте кави, змініть сімку або поставте труеколлер, щоб вас не задовбували дзвінками.
Якщо є якісь вимоги - нехай присилають Вам рекомендованим листом по УкрПошті.
скачиваю это приложение и "разрешить"?
Admin,

я советую нормально спокойно поговорить с ней, ну и думаю без брехни. А если она такая кипишная, то скажите "что ничего не брала, многие сейчас попадают под афёры и делай что хочешь..." и больше с ней не общайтесь раз она такая

А кеш бері де взяв номер знакомої і як запретити їм дзвонити до неї?
Це кошмар з цими мфо. Я щоб знала, що таке буде лудше небралаб.
Кешбері взагалі унікальні! Вони навіть номери сосудів знаходять)

скачиваю это приложение и "разрешить"?

я советую нормально спокойно поговорить с ней, ну и думаю без брехни. А если она такая кипишная, то скажите "что ничего не брала, многие сейчас попадают под афёры и делай что хочешь..." и больше с ней не общайтесь раз она такая
и ещё, в любом случае всё тайное станет известным...закон природы и человеческого фактора...возможно не права...поправьте.

Та с соцсетей скачали или взломали Вайбер или по привату пробили,или когда вы отправляли деньги. Где угодно.

Назад
Угорі