- Дописи
- 37414
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96210
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Смартивей есть у Вас?А звідки вони знають, що це моя знакома?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Смартивей есть у Вас?А звідки вони знають, що це моя знакома?
я колись один раз людині телефон поповнив через приват- WEB, уже і дзвонили разні, і пишуть)))А звідки вони знають, що це моя знакома?
Заспокойтеся!
Лягайте відпочивати, а з ранку випийте кави, змініть сімку або поставте труеколлер, щоб вас не задовбували дзвінками.
Якщо є якісь вимоги - нехай присилають Вам рекомендованим листом по УкрПошті.
На телефон був скачаний, але удалила.Смартивей есть у Вас?
Якщо її номер був на той момент, коли ви встановили його, то в них всі ваші контакти вже є.Admin,
На телефон був скачаний, але удалила.
Якщо її сказати, що нічого небрала і що це мошеніки. Що ви підскажете?
Так. А потім все, що було в телефонній книзі, буде і у других МФОWvasakk, смартівей походу телефонну книгу через додаток - бац, і є
А кеш бері де взяв номер знакомої і як запретити їм дзвонити до неї?Якщо смарт тівей удалила?
Оце вам тест на подруг. Якщо вона не чує вас, то навіщо така подруга! Розумієте, що мфо витягло всі дані, які тільки можна. То варто тріпати нерви, щоб щось довести "подрузі", яка вас не чує. Зараз відсіється багато людей від вас. І повірте, то на краще.Невказувала, де її номер взяли я незнаю.
скачиваю это приложение и "разрешить"?Заспокойтеся!
Лягайте відпочивати, а з ранку випийте кави, змініть сімку або поставте труеколлер, щоб вас не задовбували дзвінками.
Якщо є якісь вимоги - нехай присилають Вам рекомендованим листом по УкрПошті.
я советую нормально спокойно поговорить с ней, ну и думаю без брехни. А если она такая кипишная, то скажите "что ничего не брала, многие сейчас попадают под афёры и делай что хочешь..." и больше с ней не общайтесь раз она такаяAdmin,
На телефон був скачаний, але удалила.
Якщо її сказати, що нічого небрала і що це мошеніки. Що ви підскажете?
Кешбері взагалі унікальні! Вони навіть номери сосудів знаходять)А кеш бері де взяв номер знакомої і як запретити їм дзвонити до неї?
Це кошмар з цими мфо. Я щоб знала, що таке буде лудше небралаб.
и ещё, в любом случае всё тайное станет известным...закон природы и человеческого фактора...возможно не права...поправьте.скачиваю это приложение и "разрешить"?
я советую нормально спокойно поговорить с ней, ну и думаю без брехни. А если она такая кипишная, то скажите "что ничего не брала, многие сейчас попадают под афёры и делай что хочешь..." и больше с ней не общайтесь раз она такая
Ну не все процентів 50))и ещё, в любом случае всё тайное станет известным...закон природы и человеческого фактора...возможно не права...поправьте.