Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знакомая если работает в ПриматБанке сможет посмотреть вашу кредитку в УБКИ, только не факт что там корректная информация.Можна ли проверить чужую кредитную историю, подскажьіте. И как захестится.
А для чого їй це?Можна ли проверить чужую кредитную историю, подскажьіте. И как захестится.
Ну дак скажіть їй що брали. Тільки вона до вашого кредиту відношення не маєНадоедают звонки от кешбери, она хочет проверить или брала я гдето кредит.
А ви її вказували контактною особою?С ней юрист говорил, а она нехочет никого сльішать. И только говорит убери мои даньіе пусть незвонят.
То не перший випадок, паніка із-за дзвінків, попробуй переконати щоб ігнорила, і т. д.С ней юрист говорил, а она нехочет никого сльішать. И только говорит убери мои даньіе пусть незвонят.
Любопытной Варваре на базаре... Ну, сами знаете.Надоедают звонки от кешбери, она хочет проверить или брала я гдето кредит.
Если я закрою карточкьі в привате, ето чемто поможет. Они пустьіе только ношу іх.
Ну то тим більше успокойся)))Невказувала, де її номер взяли я незнаю.
Всьооо )))А де подивитися пункт 1?
Пункт 1: ви не зобов'язані не перед ким виправдовуватись.А де подивитися пункт 1?
Вони беруть номери з різноманітних баз. Дуже часто банки зливають інфу. Якщо в неї є карточка ПриватБанку, то дуже велика вірогідність того, що через Приват отримали її номер телефону.Невказувала, де її номер взяли я незнаю.
Заспокойтеся!І за цеї паніки голова болить.
І за цеї паніки голова болить.