Може комусь цікава Кредит каса.

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А если в швидко грошах на отделении подписывал договор,то что,могут прити?

Спасибочки. Повеселили.

о, дякую) ви настрій підняли) у мене перший день прострочки у них сьогодні)))) можна не переживати!)
Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки .
Post automatically merged:

о, дякую) ви настрій підняли) у мене перший день прострочки у них сьогодні)))) можна не переживати!)
Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки
Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки .
Спочатку норм, потім хам....

Post automatically merged:

Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки

Спочатку норм, потім хам....
хай дзвонять скільки їм влізе. к мене тіло кредиту 6 тисяч. прлонгаціями вже заплатила більше 8 тисяч. думала спочатку позичити в знайомої і заплатити їм. але після того як підрахувала пролонгації - хай йдуть куди подальше!!!

Не можу подивитися відео ... Вибиває чогось.. про шо там??

Значит, позвонили сегодня з шг,с отделения,сказали придите,напишите заявление,типа всё удалим,типа вы нормальный клиент(кстати,ни одной просрочки)типа,шото придумаем,я сразу говорю,я оплачу тока тело и % и всё,у меня просрочка уже 6 дней,я говорю,шо приду незнаю когда, обстоятельства типа,мне сказали хоть звоните отмесайтесь (прям как у участкового)ок,не вопрос,шо будет дальше напишу

хай дзвонять скільки їм влізе. к мене тіло кредиту 6 тисяч. прлонгаціями вже заплатила більше 8 тисяч. думала спочатку позичити в знайомої і заплатити їм. але після того як підрахувала пролонгації - хай йдуть куди подальше!!!
Тоже много пролонгаций и что делать как быть с оплатой просрочки пока нет завтра день оплаты пролонгацию делаю на протяженини 5мес каждые 14дней.

Ребята,где вы все?, Пойду завтра в отделение шг и напишу прощение на реструктуризацию... всё.. отпишусь

Тоже много пролонгаций и что делать как быть с оплатой просрочки пока нет завтра день оплаты пролонгацию делаю на протяженини 5мес каждые 14дней.
я цього разу теж уже вагался що робити. на пролонгацію гроші були. але до чоловікової зарплати це останні гроші. і вирішила що хватить пролонгацій бо це гроші на вітер. так, легше бо не наярюють. але толку? якщо через 14 днів знову та сама сума! а вони мені в день оплати таааак видзвонювали. разів 7 якщо не більше)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі