Роман Йосипович
Форумчанин
- Дописи
- 721
- Реакції
- 568
- Бали
- 5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки .о, дякую) ви настрій підняли) у мене перший день прострочки у них сьогодні)))) можна не переживати!)
Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінкио, дякую) ви настрій підняли) у мене перший день прострочки у них сьогодні)))) можна не переживати!)
Спочатку норм, потім хам....Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки .
хай дзвонять скільки їм влізе. к мене тіло кредиту 6 тисяч. прлонгаціями вже заплатила більше 8 тисяч. думала спочатку позичити в знайомої і заплатити їм. але після того як підрахувала пролонгації - хай йдуть куди подальше!!!Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки .
Post automatically merged:
Буде вам надзвонювати укркредитфінанс. Спочатку норм, потім зам, волнообразно. Сума за виросте на половину і не буде рости далі. У мене так. Ну і дзвінки
Спочатку норм, потім хам....
ну навіть якщо й прийдуть, що ви їх так боїтесь? Вони повинні більше боятися.А если в швидко грошах на отделении подписывал договор,то что,могут прити?
Да черт их знает кто придёт...может оtмoрoзки какие-то.не за себя боюсь,за ребёнкану навіть якщо й прийдуть, що ви їх так боїтесь? Вони повинні більше боятися.
Тоже много пролонгаций и что делать как быть с оплатой просрочки пока нет завтра день оплаты пролонгацию делаю на протяженини 5мес каждые 14дней.хай дзвонять скільки їм влізе. к мене тіло кредиту 6 тисяч. прлонгаціями вже заплатила більше 8 тисяч. думала спочатку позичити в знайомої і заплатити їм. але після того як підрахувала пролонгації - хай йдуть куди подальше!!!
я цього разу теж уже вагался що робити. на пролонгацію гроші були. але до чоловікової зарплати це останні гроші. і вирішила що хватить пролонгацій бо це гроші на вітер. так, легше бо не наярюють. але толку? якщо через 14 днів знову та сама сума! а вони мені в день оплати таааак видзвонювали. разів 7 якщо не більше)Тоже много пролонгаций и что делать как быть с оплатой просрочки пока нет завтра день оплаты пролонгацию делаю на протяженини 5мес каждые 14дней.