Моє спілкування в вайбері з є гроші

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Достали,вчора весь день дзвонили сестрі,щоб вона повернула мій борг,а вони спишуть 3 тисячі,і поставлять мене в чорний список,щоб більше не могла брати кредити,це мабуть тому ,що й не думала їх закривати,надвялася,що вони родичів не діставатимуть (((((

Вкладення

• Screenshot_20190614-100524.webp
    Screenshot_20190614-100524.webp
    42.5 Кб · Перегляди: 269
  • Screenshot_20190614-100533.webp
    Screenshot_20190614-100533.webp
    48 Кб · Перегляди: 264
  • Screenshot_20190614-100545.webp
    Screenshot_20190614-100545.webp
    45 Кб · Перегляди: 259
  • Screenshot_20190614-100550.webp
    Screenshot_20190614-100550.webp
    42.2 Кб · Перегляди: 258
Достали,вчора весь день дзвонили сестрі,щоб вона повернула мій борг,а вони спишуть 3 тисячі,і поставлять мене в чорний список,щоб більше не могла брати кредити,це мабуть тому ,що й не думала їх закривати,надвялася,що вони родичів не діставатимуть (((((
Ну це ще культурне спілкування як для цих ЧМОшників. Скільки вже просрочка у Вас?

Главное пережить. Держитесь

Главное пережить. Держитесь
мне сестра оддалживала деньги на мфо но я не все закрыла ,а многие пролонгирвала,она естественно об етом не знает ,я отвертелась сказала что ето мошенники и требуют ещё ....но ето только пока она мне поверила,а как ей начнут из всех моих шараг звонить в глаза не смогу посмотреть
Перший раз написали?
ні ,багато разів ,але я ігнорила до цього

Напишите им почему пошли работать к мошеннице Корецкой, которую вышвырнули как сутулую собаку с должности.Которая как бы "главная" у них
вони такі нарваті мабуть тому,що всі суди виграють
Не всі

Ivanka, моім знайомим скидали записи розмов як би моі з ними. Прислали лист в якому номер догову зійшовся а от дата і сума ні. Лист залишила можливо пригодиться для суда якщо буде

мне сестра оддалживала деньги на мфо но я не все закрыла ,а многие пролонгирвала,она естественно об етом не знает ,я отвертелась сказала что ето мошенники и требуют ещё ....но ето только пока она мне поверила,а как ей начнут из всех моих шараг звонить в глаза не смогу посмотреть

ні ,багато разів ,але я ігнорила до цього
От і ігнорте далі! Сестрі мабуть прийдеться сказати правду і попросити її теж ігнорити їх. Якщо будете спілкуватись з ними ніколи не відчепляться.

А контакты родственников указывали или сами нашли? У меня они тоже есть, но пока еще не в просрочке

Len4ik, ну наскільки відомо що виграють ті на які відповідач не явився, або не захищався.

Не
От і ігнорте далі! Сестрі мабуть прийдеться сказати правду і попросити її теж ігнорити їх. Якщо будете спілкуватись з ними ніколи не відчепляться.
не варіант, буду всім говорити ,що шахраї!!!Бо в здорової людини ,яка не була в цій ямі мозок не сприйме ,як можна взяти 40 тисяч,віддати 200 і ще бути винною вже й незнаю скільки

Не
не варіант, буду всім говорити ,що шахраї!!!Бо в здорової людини ,яка не була в цій ямі мозок не сприйме ,як можна взяти 40 тисяч,віддати 200 і ще бути винною вже й незнаю скільки
Бляха-муха! Ви 200 000 штук вже віддали?
Не
Пишіть в той Нацком і куди тільки можна! Вертайте переплати! За таку сумму я б вже сама на них всіх в суд подала б! А скільки у Вас цих ЧМОшників?

Бляха-муха! Ви 200 000 штук вже віддали?

Пишіть в той Нацком і куди тільки можна! Вертайте переплати! За таку сумму я б вже сама на них всіх в суд подала б! А скільки у Вас цих ЧМОшників?
17 штук
хіба на закриті договори можна писати?,я пробувала,але в електронному зверненні не можна прикріпити скріни та файли ,що підтверджують оплати

Найдут, главная работала в примате
В колцентре она там работала, Вы как информацию ищете?)) Или Вы думаете. что в Привате каждому сотруднику перманентно выдают доступ к БД?

ну дык она еще в днепровском горсовете работала.Так что хоть уборщицей в привате работала...
Вся нформация у нема грошей с примата

Мое спілкування не до чого доброго не привело..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі