Щоденник Моє падіння. МФО, криптопозики.

• Автор теми Автор теми VladyslavT
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 269

VladyslavT

Читач
Дописи
5
Реакції
4
Бали
3
VladyslavT не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якого біса 12 років досягалось звання лікаря щоб ось так закінчити? От сам той біс і знає.
Починалось все з роботи аби мати хоч якусь копійку (навчався за свій грош, без стипендій, пішов на Нову Пошту. Далі, поки навчався - медбратом). 5 тисяч щоб знімати квартиру, спільно звичайно, з друзями - ну куди. Це або жити життя відбитого аскета, або окрім роботи брати займи, щоб задовольняти потреби і свої і потреби інших (ой тому треба дати, ой тому на подарунок, ой викладач натякає на взятку, ой ще щось). І так рік за роком - борг до 200 тисяч. Більше не зміг витримувати виплачуючи одні відсотки і відтерміновуючи - пішов на процедуру банкрутства. Статус лікаря можна і не приписувати загалом сюди - що б би не робив, як би чемно себе не вів😁 - лікар вже давно у нашій державі не інтелігенція. Правда життя зараз вирішило знов зробити новий квест - служити як військовий лікар. Проблеми правда від цього не зникли. Маю останню надію на цю сферу.
І загалом - батьки майже все життя жили в кредитах, зарікався що НІКОЛИ не матиму з ними справи, бачив як це важко. Зарікатись - це найдурніше що можна зробити на своєму шляху.
А в бонус віршик вам:

«Зіницю ока нам не вберегти.
Панує світом sapiens-капкан.
Повсюд розчавлені лежать птахи,
Свободи та любові талісман.
Ти просиш Ніч до Місяця втекти,
У мареннях будуєш дельтаплан.
Одне-єдине серце вберегти,
Життя свого самотній капітан.
Відлунням чутно лиш: «Боїсь! Тремти!
Мовчи, свиням згодований каштан!
Дитя їдкої солі, мілини.
Забутий у скелетах океан».
І мріями дитинства не брести
судилося тобі, бо «Грубіян!
Як Богу ти дорогу перейти
Насмілився?! І вдався до оман».
Та чхати хтів. Я думку донести
Не зможу. Знаю. Людство – то вулкан.
Любов для нас є обриси мети -
Це непокори попіл, ураган».

Якого біса 12 років досягалось звання лікаря щоб ось так закінчити? От сам той біс і знає.
Починалось все з роботи аби мати хоч якусь копійку (навчався за свій грош, без стипендій, пішов на Нову Пошту. Далі, поки навчався - медбратом). 5 тисяч щоб знімати квартиру, спільно звичайно, з друзями - ну куди. Це або жити життя відбитого аскета, або окрім роботи брати займи, щоб задовольняти потреби і свої і потреби інших (ой тому треба дати, ой тому на подарунок, ой викладач натякає на взятку, ой ще щось). І так рік за роком - борг до 200 тисяч. Більше не зміг витримувати виплачуючи одні відсотки і відтерміновуючи - пішов на процедуру банкрутства. Статус лікаря можна і не приписувати загалом сюди - що б би не робив, як би чемно себе не вів😁 - лікар вже давно у нашій державі не інтелігенція. Правда життя зараз вирішило знов зробити новий квест - служити як військовий лікар. Проблеми правда від цього не зникли. Маю останню надію на цю сферу.
І загалом - батьки майже все життя жили в кредитах, зарікався що НІКОЛИ не матиму з ними справи, бачив як це важко. Зарікатись - це найдурніше що можна зробити на своєму шляху.
А в бонус віршик вам:

«Зіницю ока нам не вберегти.
Панує світом sapiens-капкан.
Повсюд розчавлені лежать птахи,
Свободи та любові талісман.
Ти просиш Ніч до Місяця втекти,
У мареннях будуєш дельтаплан.
Одне-єдине серце вберегти,
Життя свого самотній капітан.
Відлунням чутно лиш: «Боїсь! Тремти!
Мовчи, свиням згодований каштан!
Дитя їдкої солі, мілини.
Забутий у скелетах океан».
І мріями дитинства не брести
судилося тобі, бо «Грубіян!
Як Богу ти дорогу перейти
Насмілився?! І вдався до оман».
Та чхати хтів. Я думку донести
Не зможу. Знаю. Людство – то вулкан.
Любов для нас є обриси мети -
Це непокори попіл, ураган».
Гарний вірш. А з кредитами можна впоратися, не так їх у вас багато.

Гарний вірш. А з кредитами можна впоратися, не так їх у вас багато.
Та це тільки тіло. Але я вже відсотки і "штрафи" навіть згадувати не хочу, бо за 4 місяці вони перебільшили самі кредити. Нонсенс, тупість моя, але все рівно нонсенс. До фінансової грамотності мені як землі до неба, але в голову не вкладається що можна подібне нараховувати)

Та це тільки тіло. Але я вже відсотки і "штрафи" навіть згадувати не хочу, бо за 4 місяці вони перебільшили самі кредити. Нонсенс, тупість моя, але все рівно нонсенс. До фінансової грамотності мені як землі до неба, але в голову не вкладається що можна подібне нараховувати)
Та нічого, як нарахували так і можуть списати.

Схожі теми

Назад
Угорі