Моя зарплата и кредиты

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K

Какая должна быть зп, чтобы не пользоваться МФО?

• 3000-5000

• 5001-7000

• 7001-9000

• 9001-12000

• 12001-15000

• 15001-30000

• Выше 30000

Результати будуть показані лише після голосування.
Ну я хз як то мало повезти, щоб знання інглішу давало такий дохід.
Далеко не нужно ходить)
Корпоративный юрист со знаем английского зарабатывает в 3 раза больше, чем его коллега без знания)

Вы реально знаете людей, которые над собой работают и реально хотят перейти на новый уровень?
У меня таких очень мало...
Знаю, но тоже очень мало. Мне просто очень повезло, что я востребованый работник, таких как я очень мало, пэтому пока мне хватает. )

Далеко не нужно ходить)
Корпоративный юрист со знаем английского зарабатывает в 3 раза больше, чем его коллега без знания)
В мене є теж троє знайомих, які заробляють в місяць по 3к доларів, вони теж прекрасно знають інгліш, але вони айтішніки, при чому високого рівня

Знаєш, в нас можна купити картоплю нехай по 7 грн. І заробити 16к. Тобто по картоплі ми якось ще будемо виглядати +/-. Але якщо порівняти ціни на м'ясо, молочні продукти і т.д. то там ми в повному програші.
До тепер згадую часи, як до ковіду катався в Пшекію на закупи.. 300 злотих і вертаєшся загружений капітально.. в нас половину б не купив з того..
Да покупательская способность просто у нас на 0. Продукты ещё фиг с ним а остальное
Чтоб галимого ланоса взять нужно год не есть :facepalm:

Ну я хз як то мало повезти, щоб знання інглішу давало такий дохід.
Хто Вам сказав працювати тільки перекладачем?
Мова - це лише додаток)
Знаю, но тоже очень мало. Мне просто очень повезло, что я востребованый работник, таких как я очень мало, пэтому пока мне хватает. )
Скажу так.
Если решили зарабатывать - будьте профи. Иначе рынок вас сожрет.
В мене є теж троє знайомих, які заробляють в місяць по 3к доларів, вони теж прекрасно знають інгліш, але вони айтішніки, при чому високого рівня
Так, і зараз це навіть не сама висока планка)
Я вже застарий, щоб почати на це вчитись) Але ще руцями вмію на компі щось робити)

Вы знаете, у меня заняло около 3 лет, пока я начал предоставлять услуги по защите заемщиков)
Читал, анализировал, считал...
Хотя у меня 2 высших)
А ты попробуй детей в школу собери сейчас..)
Да, это непросто. Но кто виноват?

Вы знаете, у меня заняло около 3 лет, пока я начал предоставлять услуги по защите заемщиков)
Читал, анализировал, считал...
Хотя у меня 2 высших)

Да, это непросто. Но кто виноват?
В смысле кто виноват?

Назад
Угорі