Моя зарплата и кредиты

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K

Какая должна быть зп, чтобы не пользоваться МФО?

• 3000-5000

• 5001-7000

• 7001-9000

• 9001-12000

• 12001-15000

• 15001-30000

• Выше 30000

Результати будуть показані лише після голосування.
Знаєш, в нас можна купити картоплю нехай по 7 грн. І заробити 16к. Тобто по картоплі ми якось ще будемо виглядати +/-. Але якщо порівняти ціни на м'ясо, молочні продукти і т.д. то там ми в повному програші.
До тепер згадую часи, як до ковіду катався в Пшекію на закупи.. 300 злотих і вертаєшся загружений капітально.. в нас половину б не купив з того..
сейчас живу в Пшекии с женой, и каждый день цены удивляют в хорошем смысле

Всегда сложно себе сказать, что я недоработал)
Ведь причины, для себя любимого, легко найти?

Вы должны спикать на инглише аки Бог)
М,да.. Наверно я промолчу.. Хорошо что нашла работу,где нормально отнеслись к кредитам и ИП,и пошли навстречу по поводу зарплаты на руки..

Всегда сложно себе сказать, что я недоработал)
Ведь причины, для себя любимого, легко найти?

Вы должны спикать на инглише аки Бог)
Всеравно не так должно быть) не должны все ехать за границу или стать юристами к примеру) без продавцов,бюджетников и остальних тоже не обойтись,вот и получается что в масштабе страны ниче не получается)

Всеравно не так должно быть) не должны все ехать за границу или стать юристами к примеру) без продавцов,бюджетников и остальних тоже не обойтись,вот и получается что в масштабе страны ниче не получается)
И да. И нет.
Есть рынок. Есть спрос. Там динамика цен.
Государство не создает деньги. А только распределяет)
„There is no such thing as public money; there is only taxpayers’ money.“
Нет никаких государственных денег. Есть только деньги налогоплательщиков.

(Маргарет Тетчер)

Так сталось,що я повернувся в Україну після досить тривалого перебування за кордоном.Перші півроку взагалі не розумів де я і що відбувається!!!! Чим тільки не доводилось займатись,аби з голодухи не здохнути.І рибалив,і об'яви клеїв,... Найприкольніше було,коли відмовили в роботі тому що тільки з закордону приїхав!) До чого це я?Я пішов працювати в охоронну контору і потихеньку яку не яку кар'єру зробив.І посада,і рівень доходу вище середнього.Знання чотирьох мов мені нічим не допомогло) Ніколи не знаєш де себе знайдеш.

И да. И нет.
Есть рынок. Есть спрос. Там динамика цен.
Государство не создает деньги. А только распределяет)
„There is no such thing as public money; there is only taxpayers’ money.“
Нет никаких государственных денег. Есть только деньги налогоплательщиков.

(Маргарет Тетчер)
Очень символично что Маргарет Тетчер ?
Да сложно это все,но у нас дно а не жизнь у бооольшого кол-ва людей и не всегда от того что они рукожопы и лентяи,а просто нет краев каких-то или денег на образование или просто биться об стену устали) находясь в Европе и видя как люди живут и какие усилия прилаживают к этому по сравнению с нами,да и как относятся к жизни, мне все больше не хочется жить в своей стране

Назад
Угорі