Моя зарплата и кредиты

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 3K

Какая должна быть зп, чтобы не пользоваться МФО?

• 3000-5000

• 5001-7000

• 7001-9000

• 9001-12000

• 12001-15000

• 15001-30000

• Выше 30000

Результати будуть показані лише після голосування.
Похоже, лагерь заемщиков мфо разделился на тех, кому действительно на хлеб насущный не хватало
и тех, кто легко брал 5к., ибо доход позволял безболезненно их, 5к., вернуть

Тут однозначної відповіді бути не може.Різні люди,різні життєві обставини,різне сприняття.

Похоже, лагерь заемщиков мфо разделился на тех, кому действительно на хлеб насущный не хватало
и тех, кто легко брал 5к., ибо доход позволял безболезненно их, 5к., вернуть
Ну я зарабатывал когда брал гораздо меньше чем сейчас,и во многом благодаря кредитам и начал суетится чтоб больше зарабатывать. Так что по разному бывает :pardon:

да ладно.... як на то пішло - маю друга моториста - в день (правда то з 10 ранку до пізньої ночі) - 100$ піднімає.
Таки да, я коли в 16 гбо на машини ставив то міг за день від 30 до 120 мати, залежно від загруженості. Були моменти, що приходив додому зранку помитись, похавати і далі гайкойобити))) За два місяці в стоматолога 500 американських гривень лишив, весь рот відремонтував))) але гбо на відмінну від моторів дохід дуже не стабільний.

Таки да, я коли в 16 гбо на машини ставив то міг за день від 30 до 120 мати, залежно від загруженості. Були моменти, що приходив додому зранку помитись, похавати і далі гайкойобити))) За два місяці в стоматолога 500 американських гривень лишив, весь рот відремонтував))) але гбо на відмінну від моторів дохід дуже не стабільний.
Ну там в нього черга весь час.. 3-4 машини стоять на подвір'ї завжди. Ну і тіп працює по 14 і більше годин

Простите, что лезу в этот огород.
У меня есть знакомая. Работает на рынке труда. Подыскивает по вакансиям. И зарплата у нее была так себе. Около 12000 для Киева. Ну сами понимаете.
Она поняла, что это тупик. И что решила? Усиленно изучала инглиш. Жертвуя временем, сном и деньгами.
Через год смогла оч даже пристойно общаться на бизнес уровне. И ее взяла на работу большая международная корпорация.
12000 грн. превратились в 3000 убитыми енотами.
Так от кого тут и что зависит?

У меня есть знакомая. Работает на рынке труда. Подыскивает по вакансиям. И зарплата у нее была так себе. Около 12000 для Киева. Ну сами понимаете.
Она поняла, что это тупик. И что решила? Усиленно изучала инглиш. Жертвуя временем, сном и деньгами.
Через год смогла оч даже пристойно общаться на бизнес уровне. И ее взяла на работу большая международная корпорация.
Та это понятно, что зарплаты по Украине в среднем одинаковы, но есть отдельные города, где комунальные платёжи выше, куб воды к примеру 30 грн и плюс ежемесячно абонплата 26 грн (это самая высокая цена, чем во всех городах) и цены на продукты дороже. И тут с этим ничего не поделаешь.

Та вона молодець. Працювала , досягла.
А є люди, яким була потрібна оця "емоційна розруха", щоби зрозуміти -а що ж я робив/робила не так, що я зараз з кучею мфо та банками?
Багато кого вчать - "терпи". А терпіти ніколи нічого в житті не можна.
Коли робота малооплачувана, то найчастіше там ще й колектив зміїїний...

Та с ценами у нас вообще беда. В Германии кило картошки 30 гривен так зарплата у людей 80-90 косарей.
Знаєш, в нас можна купити картоплю нехай по 7 грн. І заробити 16к. Тобто по картоплі ми якось ще будемо виглядати +/-. Але якщо порівняти ціни на м'ясо, молочні продукти і т.д. то там ми в повному програші.
До тепер згадую часи, як до ковіду катався в Пшекію на закупи.. 300 злотих і вертаєшся загружений капітально.. в нас половину б не купив з того..

Та это понятно, что зарплаты по Украине в среднем одинаковы, но есть отдельные города, где комунальные платёж выше, куб воды к примеру 30 грн и плюс ежемесячно абонплата 26 грн (это самая высокая цена, чем во всех городах) и цены на продукты дороже. И тут с этим ничего не поделаешь.
Я Вас понимаю.
Свои права нужно и полезно защищать. Но ответьте мне...
Вы реально знаете людей, которые над собой работают и реально хотят перейти на новый уровень?
У меня таких очень мало...
Та вона молодець. Працювала , досягла.
А є люди, яким була потрібна оця "емоційна розруха", щоби зрозуміти -а що ж я робив/робила не так, що я зараз з кучею мфо та банками?
Багато кого вчать - "терпи". А терпіти ніколи нічого в житті не можна.
Коли робота малооплачувана, то найчастіше там ще й колектив зміїїний...
Так.
Ви задавались питанням, як легко отримати освіту тільки в інеті?
А її море) А хто хоче?

Назад
Угорі