Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну я зарабатывал когда брал гораздо меньше чем сейчас,и во многом благодаря кредитам и начал суетится чтоб больше зарабатывать. Так что по разному бываетПохоже, лагерь заемщиков мфо разделился на тех, кому действительно на хлеб насущный не хватало
и тех, кто легко брал 5к., ибо доход позволял безболезненно их, 5к., вернуть

Таки да, я коли в 16 гбо на машини ставив то міг за день від 30 до 120 мати, залежно від загруженості. Були моменти, що приходив додому зранку помитись, похавати і далі гайкойобити))) За два місяці в стоматолога 500 американських гривень лишив, весь рот відремонтував))) але гбо на відмінну від моторів дохід дуже не стабільний.да ладно.... як на то пішло - маю друга моториста - в день (правда то з 10 ранку до пізньої ночі) - 100$ піднімає.
Ну там в нього черга весь час.. 3-4 машини стоять на подвір'ї завжди. Ну і тіп працює по 14 і більше годинТаки да, я коли в 16 гбо на машини ставив то міг за день від 30 до 120 мати, залежно від загруженості. Були моменти, що приходив додому зранку помитись, похавати і далі гайкойобити))) За два місяці в стоматолога 500 американських гривень лишив, весь рот відремонтував))) але гбо на відмінну від моторів дохід дуже не стабільний.
В Одессе больше. )Да, я из периферии, но в Киеве объективно больше денег нужно, нежели в остальных городах)
По чому 1 кг картоплі в Одесі?))В Одессе больше. )
От 15 до 20 грн.По чому 1 кг картоплі в Одесі?))
Нужно было спрашивать по чем рыба
Угу. (
Ой, за рыбу я опше молчу...Нужно было спрашивать по чем рыба![]()
Важко буде порівняти, бо влітку рибу не купую, тому і цін не знаюНужно было спрашивать по чем рыба![]()
Жесть.Угу. (
У нас всё порядком на 5-10грн дороже, чем в остальных городах. Курортный город, цены для приезжих.
Та с ценами у нас вообще беда. В Германии кило картошки 30 гривен так зарплата у людей 80-90 косарей.Важко буде порівняти, бо влітку рибу не купую, тому і цін не знаю
Жесть.
Та это понятно, что зарплаты по Украине в среднем одинаковы, но есть отдельные города, где комунальные платёжи выше, куб воды к примеру 30 грн и плюс ежемесячно абонплата 26 грн (это самая высокая цена, чем во всех городах) и цены на продукты дороже. И тут с этим ничего не поделаешь.Простите, что лезу в этот огород.
У меня есть знакомая. Работает на рынке труда. Подыскивает по вакансиям. И зарплата у нее была так себе. Около 12000 для Киева. Ну сами понимаете.
Она поняла, что это тупик. И что решила? Усиленно изучала инглиш. Жертвуя временем, сном и деньгами.
Через год смогла оч даже пристойно общаться на бизнес уровне. И ее взяла на работу большая международная корпорация.
12000 грн. превратились в 3000 убитыми енотами.
Так от кого тут и что зависит?
Та вона молодець. Працювала , досягла.Простите, что лезу в этот огород.
У меня есть знакомая. Работает на рынке труда. Подыскивает по вакансиям. И зарплата у нее была так себе. Около 12000 для Киева. Ну сами понимаете.
Она поняла, что это тупик. И что решила? Усиленно изучала инглиш. Жертвуя временем, сном и деньгами.
Через год смогла оч даже пристойно общаться на бизнес уровне. И ее взяла на работу большая международная корпорация.
12000 грн. превратились в 3000 убитыми енотами.
Так от кого тут и что зависит?
Знаєш, в нас можна купити картоплю нехай по 7 грн. І заробити 16к. Тобто по картоплі ми якось ще будемо виглядати +/-. Але якщо порівняти ціни на м'ясо, молочні продукти і т.д. то там ми в повному програші.Та с ценами у нас вообще беда. В Германии кило картошки 30 гривен так зарплата у людей 80-90 косарей.
Я Вас понимаю.Та это понятно, что зарплаты по Украине в среднем одинаковы, но есть отдельные города, где комунальные платёж выше, куб воды к примеру 30 грн и плюс ежемесячно абонплата 26 грн (это самая высокая цена, чем во всех городах) и цены на продукты дороже. И тут с этим ничего не поделаешь.
Так.Та вона молодець. Працювала , досягла.
А є люди, яким була потрібна оця "емоційна розруха", щоби зрозуміти -а що ж я робив/робила не так, що я зараз з кучею мфо та банками?
Багато кого вчать - "терпи". А терпіти ніколи нічого в житті не можна.
Коли робота малооплачувана, то найчастіше там ще й колектив зміїїний...