Моя история.Ребята помогите советом.

• Автор теми Автор теми Girl777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Чого їх боятися?!Головне не ведіться на провокації.Опануйте себе.Все буде добре)
В мене прострочки десь 10 місяців.Повірте,жива-здорова.Так,було все,та все можливо пережити!
Как бвстро они отстают? Что могут сделать?

Кешинський вообще тихие у меня 10 месяцев прострочки только мне звонили, быстро займ тоже, монивео вообще 11 месяц молчать ? насчёт остальных не знаю

Не знаю.Якщо честно,то й не цікаво знати.Не акцентуйте на цьому увагу.Як відомо все в нашій голові.А сусідам скажіть,що аферюги і у вас немає ніяких боргів.Мене мало цікавить думка моїх сусідів.Моє життя і ніхто не знає як я його проживаю,це моя думка.
Не накручуйте себе наперед,просто прийміть дану ситуацію.З часом зрозумієте,не такий страшний вовк,як його малюють.
А родственников быстро нашли?

Как бвстро они отстают? Что могут сделать?
А що вони можуть зробити?!Окрім дзвінків та погроз,нічого!Чим менше спілкуваєтеся,тим швидше відстануть.Я взагалі всіх ігнорую,відповідаю лише тоді,коли хочеться когось обматюкати)
А родственников быстро нашли?
У цьому напрямку працюють швидко.Моя порада,повний ігнор,видалити/заблокувати соц сіті свої/родичам/знайомим,видалити вайбер і все буде добре.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі