Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Чого їх боятися?!Головне не ведіться на провокації.Опануйте себе.Все буде добре)
В мене прострочки десь 10 місяців.Повірте,жива-здорова.Так,було все,та все можливо пережити!
Не знаю.Якщо честно,то й не цікаво знати.Не акцентуйте на цьому увагу.Як відомо все в нашій голові.А сусідам скажіть,що аферюги і у вас немає ніяких боргів.Мене мало цікавить думка моїх сусідів.Моє життя і ніхто не знає як я його проживаю,це моя думка.
Не накручуйте себе наперед,просто прийміть дану ситуацію.З часом зрозумієте,не такий страшний вовк,як його малюють.
А що вони можуть зробити?!Окрім дзвінків та погроз,нічого!Чим менше спілкуваєтеся,тим швидше відстануть.Я взагалі всіх ігнорую,відповідаю лише тоді,коли хочеться когось обматюкати)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.