Вікторія1111
Форумчанин
- Дописи
- 68
- Реакції
- 48
- Бали
- 2590
Вікторія1111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Познайомилась майже рік тому. Коли побачила її вперше подумала що за шлю...не хочу з нею працювати. В неї була думка цитата "ти була похожа на правильну хорошу дівчинку якої керують батьки. І не хочу працювати з людиною яка все робить так як їй сказали. Не хочу з нею працювати" ) Але ми зійшлись і стали подругами. Підтримувались Фінансово і морально. Ситуація така: працювали разом і бували часи що 1 паніні ділилм на 2х за останні копійки. Її перевели і підвищили. Але всеодно норм спілкуватись і т.д. Я мала йти на підвищення і ми зустрілись вона сказала що їй мають переслати 400 доларів з закордону і запитала як краще бо в мене мама там. Я не запитлась нащо що і для чого в відповідь та тре. В 19 годині її звільнили за недостачу в касі. Після того вона від мене морзиться. Мені обідно. Про ту недостачу знали всі крім мене. Мені вона зараза нічого не сказала. Як тепер вияснилось з 9 людей знало 7 і я її ніби подруга не ввійшла в них(((( а тепер з її сторони мороз. Вона Мб думає що це я. Я б тоже так подумала. Але.... Не хочу її втрачати. Люди які з нею працювали кажуть що їй просто стидно бо вона все строїла з себе мажорку з купою "кавалерів" а тут така фігня...