Моя подруга думає що я ****

• Автор теми Автор теми Вікторія1111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K

Вікторія1111

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
48
Бали
2590
Вікторія1111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Познайомилась майже рік тому. Коли побачила її вперше подумала що за шлю...не хочу з нею працювати. В неї була думка цитата "ти була похожа на правильну хорошу дівчинку якої керують батьки. І не хочу працювати з людиною яка все робить так як їй сказали. Не хочу з нею працювати" ) Але ми зійшлись і стали подругами. Підтримувались Фінансово і морально. Ситуація така: працювали разом і бували часи що 1 паніні ділилм на 2х за останні копійки. Її перевели і підвищили. Але всеодно норм спілкуватись і т.д. Я мала йти на підвищення і ми зустрілись вона сказала що їй мають переслати 400 доларів з закордону і запитала як краще бо в мене мама там. Я не запитлась нащо що і для чого в відповідь та тре. В 19 годині її звільнили за недостачу в касі. Після того вона від мене морзиться. Мені обідно. Про ту недостачу знали всі крім мене. Мені вона зараза нічого не сказала. Як тепер вияснилось з 9 людей знало 7 і я її ніби подруга не ввійшла в них(((( а тепер з її сторони мороз. Вона Мб думає що це я. Я б тоже так подумала. Але.... Не хочу її втрачати. Люди які з нею працювали кажуть що їй просто стидно бо вона все строїла з себе мажорку з купою "кавалерів" а тут така фігня...

Познайомилась майже рік тому. Коли побачила її вперше подумала що за шлю...не хочу з нею працювати. В неї була думка цитата "ти була похожа на правильну хорошу дівчинку якої керують батьки. І не хочу працювати з людиною яка все робить так як їй сказали. Не хочу з нею працювати" ) Але ми зійшлись і стали подругами. Підтримувались Фінансово і морально. Ситуація така: працювали разом і бували часи що 1 паніні ділилм на 2х за останні копійки. Її перевели і підвищили. Але всеодно норм спілкуватись і т.д. Я мала йти на підвищення і ми зустрілись вона сказала що їй мають переслати 400 доларів з закордону і запитала як краще бо в мене мама там. Я не запитлась нащо що і для чого в відповідь та тре. В 19 годині її звільнили за недостачу в касі. Після того вона від мене морзиться. Мені обідно. Про ту недостачу знали всі крім мене. Мені вона зараза нічого не сказала. Як тепер вияснилось з 9 людей знало 7 і я її ніби подруга не ввійшла в них(((( а тепер з її сторони мороз. Вона Мб думає що це я. Я б тоже так подумала. Але.... Не хочу її втрачати. Люди які з нею працювали кажуть що їй просто стидно бо вона все строїла з себе мажорку з купою "кавалерів" а тут така фігня...
Я,нічого не зрозуміла

Это что ор такой ??? Если у вас проблемы с подругой мать бы её за косы..... то для начала с ней поговорите , а потом совета просите ....
Не сочтите за грубость .. но ХЗ что вы хотите от форума ,,
Есть просто история... ну грустная -ДА , но не ясно же что там ваша подруга будет глаголить,

Вона думає що я здала її недостачу в касі,про яку я не знала, щоб отримати підвищення. Тепер морозиться від мене
автор, она не ваша сестра и не ваша дочь
если с вами не хотят дружить, звонить, что-то говорить/объясняться
люди имеют на это право

оставьте ее в покое
вы ей не нужны на данном этапе жизни
дружили и больше не дружите. живите своими делами
это нормально.

ненормально требовать эту самую дружбу
которая чем-то смахивает на обязательство и долг

Просто сама ситуація не приємна. Невже нікого не звинувачували в тому що він не робив??? Я набрала до неї 3 рази казала йдем випєм пива просто поговоримо Мб я можу помогти а в відповідь дурноваті відмазки. Я не хочу їй щось доказувати але просто це людина яка мене підтримала коли почались проблеми з кредитами. Не хочу ставити таку погану кому(

Вона думає що я здала її недостачу в касі,про яку я не знала, щоб отримати підвищення. Тепер морозиться від мене
Угомонится скоро подруга. Это х**ня.
" 1 паніні ділилм на 2х за останні копійки" - а вот это страшно. Вот к такому жизнь меня не готовила.

Просто сама ситуація не приємна. Невже нікого не звинувачували в тому що він не робив??? Я набрала до неї 3 рази казала йдем випєм пива просто поговоримо Мб я можу помогти а в відповідь дурноваті відмазки. Я не хочу їй щось доказувати але просто це людина яка мене підтримала коли почались проблеми з кредитами. Не хочу ставити таку погану кому(

уважайте ее решение

вообще неважно, что она о вас думает
скорее, вы себя накрутили
а она хочет отойти от ситуации и заняться новым этапом в жизни
ничего личного может она к вам и не имеет.
просто варится в другом и не хочет вспоминать это все

да и вообще, люди как прищепки кого угодно отталкивают
давай да давай ...

" 1 паніні ділилм на 2х за останні копійки" - а вот это страшно. Вот к такому жизнь меня не готовила.
Ага, но видимо " подруга " , далеко не подруга ....

За день до зп)) витрясли всі гроші з сумок. Зібрали 30 грн з яких 20 було копійками. Купили 1 паніні на 2х.
Поясню пост. На даному етапі життя в мене лишились ви і чоловік. Раніше була ще вона. Коли були дзвінки на роботу вона мене підтримувала. Не хочу втратити цю людину..

Останнє редагування:
За день до зп)) витрясли всі гроші з сумок. Зібрали 30 грн з яких 20 було копійками. Купили 1 паніні на 2х.
Поясню пост. На даному етапі життя в мене лишились ви і чоловік. Раніше була ще вона. Коли були дзвінки на роботу вона мене підтримувала. Не хочу втратити цю людину..
Вы сейчас на эмоциях. Подождите немного. Если "подругу" так же накрыло, спустя недолгое время её отпустит.

Выпейте вместе, ещё настойчиво позовите её на пиво. Поговорите по душам. И "дружба" восстановится. Отрастет, как хвост у ящерицы.

Насильно мил не будешь. Я бы не стала бегать, если со мной не хотят говорить.

Вікторія1111, всему своё время! Вот на данном этапе дайте ей побыть без вас, тем более вы звонили.... Ну не хочет сейчас она общаться с вами и вы должны это принять

Знайдіть собі нову подругу. Сходіть в генделик, випийте два по 100, поговоріть з кимось (хоч і з барменшою). І подруга з"явиться.
Ну а потім, новій подрузі, під градусом нажалійтесь на стару подругу і скажіть, що "яка ж вона с**чка, як вона тільки й могла таке вчинити!".
А потім вас трохи відпустить.
Ну, ще можна на сповідь до батюшки сходити (тільки на тверезу ;))

Что за бред???

А вы кассу не пересчитываете,когда сдаете?это странно,это деньги.

Назад
Угорі