Моя перша відповідь від НБУ?‍♀️

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Діло було так: ще на початку просторочки я думала що зараз напишу в МФО про надання документів, вони злякаються і закриють кредит. Ага, не тут та було, відповіді меня ніхто не надав....але і не дзвонили. Було кілька фото в вайбер, мороз -200 таки справді лікуючий.
Начитавшись форуму зрозуміла, що деякі гади продають договора, а ті покупці м'яко кажучи п*****. Злякалась##### нагадала, що робила запити ф є всі докази тому. Пишу в НБУ " знать не знаю хто, але требують деньги, вот смс хочуть 8000 тис. А я їх просила дайте документ, а вони мені ✊(далі не знайшла)". Чекаю я місяць мене вже і продали, навіть встигли обдзвонили пів світу, ну то таке....
Прийшла чудо поштарка вручила лист щастя, а там..... Ви винні, і вам казали по телефону де брати договір ( в лс). Ви підписали і дали дозвіл ...
Таке враження наче я таки обідила тих клятих собак і на мене сваряться.
Але ж тіло було 4000 і пролонгація на ^^^ , а заплатити тільки 3000 тис залишилось. А хотіли більше 30 тис.
Як би перемога????, я розуміла що те що взяла треба вернути. Зараз платити не буду, адже мене продали....
Короче Шекспір з мене поганий, якщо детектив вам не ясний скину відповідь????

Діло було так: ще на початку просторочки я думала що зараз напишу в МФО про надання документів, вони злякаються і закриють кредит. Ага, не тут та було, відповіді меня ніхто не надав....але і не дзвонили. Було кілька фото в вайбер, мороз -200 таки справді лікуючий.
Начитавшись форуму зрозуміла, що деякі гади продають договора, а ті покупці м'яко кажучи п*****. Злякалась##### нагадала, що робила запити ф є всі докази тому. Пишу в НБУ " знать не знаю хто, але треба то деньги, вот смс хочуть 8000 тис. А я їх просила дайте документ, а вони мені ✊(далі не знайшла)". Чекаю я місяць мене вже і продали, навіть встигли обдзвонили пів світу, ну то таке....
Прийшла чудо поштарка вручила лист щастя, а там..... Ви винні, і вам казали по телефону де брати договір ( в лс). Ви підписали і дали дозвіл ...
Таке враження наче я таки обідила тих клчтих собак і на мене сваряться.
Але ж тіло було 4000 і пролонгація на ^^^ , а заплатити тільки 3000 тис залишилось. А хотіли більше 30 тис.
Як би перемога????, я розуміла що те що взяла треба вернути. Зараз платити не буду, адже мене продали....
Тобто НБУ таки має, якийсь вплив?

Тобто НБУ таки має, якийсь вплив?
Перед продажом вони хотіли 8 тис., а їхні ж колектор більше 30 тис. А в мене є бумажки де треба тільки 3 тис. Навіть якщо буде суд то є з чим туди іти. Ні в одному запиті не визнавали договір

Начитавшись форуму зрозуміла, що деякі гади продають договора, а ті покупці м'яко кажучи п*****. Злякалась##### нагадала, що робила запити ф є всі докази тому. Пишу в НБУ " знать не знаю хто, але требують деньги, вот смс хочуть 8000 тис. А я їх просила дайте документ, а вони мені ✊(далі не знайшла)". Чекаю я місяць мене вже і продали, навіть встигли обдзвонили пів світу, ну то таке....
Таке враження наче я таки обідила тих клятих собак і на мене сваряться.
Читала Ваш твір, як гумореску. НБУ Вам відповів, що Ви винні????? А що саме Ви писали на НБУ???

Перед продажом вони хотіли 8 тис., а їхні ж колектор більше 30 тис. А в мене є бумажки де треба тільки 3 тис. Навіть якщо буде суд то є з чим туди іти. Ні в одному запиті не визнавали договір
Так от кого есть "бумажка", что Вы должны оплатить только 3 тыс.? От НБУ?
А то и правда Ваш пост, как то ли детектив, то ли лирическое отступление...

Всё норм. Только клали шараги на эти бумажки. Они в НБУ обещают только тело, а тут ещё меньше. Можно смело написать такую же на новых владельцев. Тоже перья тихонько сложат.

Всё норм. Только клали шараги на эти бумажки. Они в НБУ обещают только тело, а тут ещё меньше. Можно смело написать такую же на новых владельцев. Тоже перья тихонько сложат.
У Вас есть пример такого сложения перьев?

Злостная кредиторша, манифою извинились. Тело ждут.
До этого заимели работу, родителей и всех родных. Имели с частотой неделя в месяц. С апреля начали. Писал на них дважды.

Злостная кредиторша, манифою извинились. Тело ждут.
До этого заимели работу, родителей и всех родных. Имели с частотой неделя в месяц. С апреля начали. Писал на них дважды.
Писал именно куда? Это мне нужно для КФ и для укрпозыка и динеро????

Ну вы написали бред в НБУ, такой и ответ получили. Вы что, думали, если все так будут писать (мол ничего не подписывал, ничего не брал, а они такие-сякие чего-то от нас хотят), то нам простят все долги?!
Если уж писать, то лучше было бы написать, что было много пролонгаций, предоствить чеки и т.д. и оспорить сумму 30,0тыс, которую с вас хотят

Злостная кредиторша, НБУ. Первый раз они им написали, что предложат мне тело. Не предложили, а наоборот усилили обзвон. Собрал СМС в скринах от родных. Номера у начальства, с которых звонили. Их отказ от предложения тела и запись разговора, где сказали, что имели они всё НБУ вместе со мной и такими как я.
Оформил все подобающим образом и в НБУ. На електронку, как и в первый раз.
Извинились через день после принятия обращения.
таких скрипящих звуков я ещё не слышал, поэтому просил повторить

Ну вы написали бред в НБУ, такой и ответ получили. Вы что, думали, если все так будут писать (мол ничего не подписывал, ничего не брал, а они такие-сякие чего-то от нас хотят), то нам простят все долги?!
Если уж писать, то лучше было бы написать, что было много пролонгаций, предоствить чеки и т.д. и оспорить сумму 30,0тыс, которую с вас хотят
Тут не совсем соглашусь. Так как чеков и того, что ранее кормил шарагу и выплатит по три тела уже не найти и не доказать. Это их задача доказать, что мы брали у них деньги, а не сразу вызнавать договора которые они толком и предоставить не могут!!!!

Так от кого есть "бумажка", что Вы должны оплатить только 3 тыс.? От НБУ?
А то и правда Ваш пост, как то ли детектив, то ли лирическое отступление...
Від нбу
Злостная кредиторша, НБУ. Первый раз они им написали, что предложат мне тело. Не предложили, а наоборот усилили обзвон. Собрал СМС в скринах от родных. Номера у начальства, с которых звонили. Их отказ от предложения тела и запись разговора, где сказали, что имели они всё НБУ вместе со мной и такими как я.
Оформил все подобающим образом и в НБУ. На електронку, как и в первый раз.
Извинились через день после принятия обращения.
таких скрипящих звуков я ещё не слышал, поэтому просил повторить
Писала не сама , а з юристом. І чеків не було, що було показувати. Але сама шарага всі суми правильно вказала. І платити не їхні фантазії, а тільки 3 тис. І то платити буду коли будуть гроші і бажання. Нехай чекають, зразу ж по нормальному не хотіли.

Irinagh, написали бы свои хотелки - получили бы по попке. Потому и сумма такая. Ну а сроки это уже дело такое.

Читала Ваш твір, як гумореску. НБУ Вам відповів, що Ви винні????? А що саме Ви писали на НБУ???
Що я винна мфо 3 тис. Писала що просила договір а вони такі всякі потребують аж 8 тис( смс прикріпили, до речі було без фамілії, що мені було на руку).це був запит юриста, сама гуморески в вищі інстанції не пишу
Irinagh, написали бы свои хотелки - получили бы по попке. Потому и сумма такая. Ну а сроки это уже дело такое.
А срок ніхто і не вказував. Але вони мене продали своїм же собакам. От нехай і чекають
Саме це і хочу зробити, але ж поки нові пси мені нічого не пишуть. Тільки щось там нагавкали знайомим про 32 тис чи 30 навіть не знаю. Смс про продаж із сумою в 33 тис в мене є. А знайома каже що 32, а інший що 30. Бог його знає

Irinagh, можете и сами позвонить и спросить про это. Заодно и договор попросить заказным. В срок 14 дней. С реквизитами и суммой. Обязаны предоставить. Ст.1088 если не ошибаюсь. Потом писать по новой.

Irinagh, можете и сами позвонить и спросить про это. Заодно и договор попросить заказным. В срок 14 дней. С реквизитами и суммой. Обязаны предоставить. Ст.1088 если не ошибаюсь. Потом писать по новой.
Саме цікаво що дата на відповіді від НБУ 3.09 І саме цього дня, вони калли робили обдзвон. Відкрив занавіс це е гроші та преміум актив

Irinagh, звонари не связаны с отделом, который пишет отговорки в НБУ

То есть советуете начинать с признания договора, а зачем? Добровольно лишать себя одного из вариантов защиты. Написать, что был договор, пролонгации и т.д., всегда успеешь. А вот истребовать подтверждение заключения договора, факта перевода средств и т.п. - это, полагаю, необходимо сделать в первую очередь.
Ну вы написали бред в НБУ
лучше было бы написать, что было много пролонгаций, предоствить чеки и т.д. и оспорить сумму 30,0тыс
Оспорить сумму просто на основании того, что было много пролонгаций? Интересная попытка) ну ответят Вам, что пролонгации - оплата текущих процентов за пользование, это 95% уверен (из опыта форумчан и логики), и какие у Вас дальше аргументы?)
Как по мне, писать в стиле "десять лет платил пролонгации, переплатил дохрена и больше, а они наглецы ещё хотят" - и есть самый что ни на есть бред.

Останнє редагування:
Мактум Норсафи, всегда пишу фразу "вимагають кошти, посилаючись на договір, розміщений на їхньому інтернет ресурсі, однак вперто ігнорують надання даного договору в друкованому варіанті з підписом та печаткою установи. Виходячи з цього вважаю, що даного договору не існує, а їхні дії мають ознаки шахрайства (ст.190кку)". Пока не получал отписок. И НБУ пишет, что действительный, вроде, но это не точно и для уточнения идите в суд.
И сюда же можно дописать оплатил на требование нную суму.

Назад
Угорі