Irinagh
Форумчанин
- Дописи
- 594
- Реакції
- 339
- Бали
- 5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Діло було так: ще на початку просторочки я думала що зараз напишу в МФО про надання документів, вони злякаються і закриють кредит. Ага, не тут та було, відповіді меня ніхто не надав....але і не дзвонили. Було кілька фото в вайбер, мороз -200 таки справді лікуючий.
Начитавшись форуму зрозуміла, що деякі гади продають договора, а ті покупці м'яко кажучи п*****. Злякалась##### нагадала, що робила запити ф є всі докази тому. Пишу в НБУ " знать не знаю хто, але требують деньги, вот смс хочуть 8000 тис. А я їх просила дайте документ, а вони мені
(далі не знайшла)". Чекаю я місяць мене вже і продали, навіть встигли обдзвонили пів світу, ну то таке....
Прийшла чудо поштарка вручила лист щастя, а там..... Ви винні, і вам казали по телефону де брати договір ( в лс). Ви підписали і дали дозвіл ...
Таке враження наче я таки обідила тих клятих собак і на мене сваряться.
Але ж тіло було 4000 і пролонгація на ^^^ , а заплатити тільки 3000 тис залишилось. А хотіли більше 30 тис.
Як би перемога????, я розуміла що те що взяла треба вернути. Зараз платити не буду, адже мене продали....
Короче Шекспір з мене поганий, якщо детектив вам не ясний скину відповідь????
Начитавшись форуму зрозуміла, що деякі гади продають договора, а ті покупці м'яко кажучи п*****. Злякалась##### нагадала, що робила запити ф є всі докази тому. Пишу в НБУ " знать не знаю хто, але требують деньги, вот смс хочуть 8000 тис. А я їх просила дайте документ, а вони мені
Прийшла чудо поштарка вручила лист щастя, а там..... Ви винні, і вам казали по телефону де брати договір ( в лс). Ви підписали і дали дозвіл ...
Таке враження наче я таки обідила тих клятих собак і на мене сваряться.
Але ж тіло було 4000 і пролонгація на ^^^ , а заплатити тільки 3000 тис залишилось. А хотіли більше 30 тис.
Як би перемога????, я розуміла що те що взяла треба вернути. Зараз платити не буду, адже мене продали....
Короче Шекспір з мене поганий, якщо детектив вам не ясний скину відповідь????