MiMi
Форумчанин
- Дописи
- 160
- Реакції
- 90
- Бали
- 3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Займ у цій шарагі у мене з літа 2019 року(місяць точно не пам'ятаю). Натерпілася я від цих довбодятлів, опозорили на все село.. Дзвонили в сільраду, питали де я шо я! Там дівчата розуміючі попались, тільки час від часу мені писали щоб я розібралася з ними бо кумарять їх!! Вони у мене в просрочці толком і не були максимум 1-2 тижні і я пролонгувала, з бешаними % і штрафами, але прологнувала бо не хотіла щоб кашмарили рідних. Я тіло (2500,) переплатила і не раз! З моїх 13 шараг, у них самий довбанутий % ( 900) на пролонгацію кажен місяць і це без штрафів які були 1500-1900. От місяць назад вийшла у просрочку для пролонгації була виставлена сума 2500 (я займ на цю суму брала) зрозуміла що платити не буду. Бо немає сенсу. Подзвонила якась припадошна, начала валати, я кинула трубку, на наступний день подзвонив так як би колекторПаша і запропонував 3000 щоб повністю закрити. На той момент у мене грошей не було, попросила почекати, він війшов в положення чекав 1,5 неділі. Сьогодні от закрила. І от що мені прийшло... Переглянути вкладення 35375
От думаю, як так зразу закрито, а потім 1 грн борг?! Потім через період у мене буде космічний борг знову?Займ у цій шарагі у мене з літа 2019 року(місяць точно не пам'ятаю). Натерпілася я від цих довбодятлів, опозорили на все село.. Дзвонили в сільраду, питали де я шо я! Там дівчата розуміючі попались, тільки час від часу мені писали щоб я розібралася з ними бо кумарять їх!! Вони у мене в просрочці толком і не були максимум 1-2 тижні і я пролонгувала, з бешаними % і штрафами, але прологнувала бо не хотіла щоб кашмарили рідних. Я тіло (2500,) переплатила і не раз! З моїх 13 шараг, у них самий довбанутий % ( 900) на пролонгацію кажен місяць і це без штрафів які були 1500-1900. От місяць назад вийшла у просрочку для пролонгації була виставлена сума 2500 (я займ на цю суму брала) зрозуміла що платити не буду. Бо немає сенсу. Подзвонила якась припадошна, начала валати, я кинула трубку, на наступний день подзвонив так як би колекторПаша і запропонував 3000 щоб повністю закрити. На той момент у мене грошей не було, попросила почекати, він війшов в положення чекав 1,5 неділі. Сьогодні от закрила. І от що мені прийшло... Переглянути вкладення 35375