Щоденник Моя історія боргів. Sam4ik

• Автор теми Автор теми Sam4ik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Що можете сказати за них? Чи дзвонять комусь ? Бо мій також їм продали
Доброго дня.
Сказали що меньше ніж за два тіла не закривають. На цьому спілкування закінчилось, я стільки платити точно не збираюсь)
А чи дзвонять я незнаю, поперше мені байдуже, а по-друге оточення сходу нах всі шараги шле, вони навіть представитись не встигають)))
тому чи є в списку які дзвонять ЕЛ.ЕН.Груп ніхто не знає)

У мене прострочення із серпня-вересня.
Рекомендую спочатку перечитати форум, перш ніж погоджуватись на реструктуризацію (я так багато грошей втратила). Розділ Мікропозики.

що можу сказати по проблемних
кредос - можливість позову, кредит каса погано йде на діалог, а біжить в суд.
лові лаве - читала що прибацані, планую закрити, (пролонгація поки)
швидко гроші - можуть сильно назвонювати оточенню, моїм рідним дзвонили. я їх розбила на реструктуризацію і закрила раніше графіку, бо відсотки все ща капали.
топ 1 - те ж що євоші, одна контора. В прострочках звонять рідним але якщо довго ігнорити, збивають хотілки. Вони в мене прострочці.
є воші - терористи мамкіни. я їх закрила, але нерви потріпали (якщо немає на всіх шарах грошей, то в ігнор їх - можна через пів року говорити за тіло)
смартівей, мілоан - можуть мати вашу телефонну книгу якщо ставили додаток. Тут як з євоші, можна зекномити, якщо ігнорити, але терор можливий. смартівей я закриваю через реструктуризацію, раніше графіку, переплатила ще в серпні, коли не знала про цей фурум.

просто кредит закрила завчасно, фін х, каштан - не мала діла з ними
всі інші у вашому списку терпимі (ну в мене на 2 міс прострочення ніби ок, навіть є пропозиції за тіло - кредит 7, кредит плюс, слон). мілоановські (панго, тенго)- тіло+3000
Скажіть будь ласка на який день протермінування, панго, тенго, дає такі пропозиції?

Дякую вам за відповіді, ви мені своїми коментами трохи настрій підіймаєте, в цьому жахітті....якщо будуть новини по топ1 напишіть будь ласка
Я поступово почала вивозити це все морально, і теж в більшості завдяки форуму. У мене новин по топ-1 нема, але люди пишуть що закрити за тіло реально на 4-6 міс. Так шо... чекаємо. Головне - хвіст пістолетом, бо хто ж нас ще витягне з цього багна, як не мі самі. ;) Борги не мають бути проблемою номер один, бо ми живемо під іпучими шахедами щодня - ось це проблема. А мінуси з часом можна вивести в плюси. Але поступово, і поменше себе накручувати за борги.

Доброго дня форумчани. Підкажіть хто з мого списку МФО (перший пост в цій темі) подавав до суду, щоб я знав кого ставити в пріоритет до закриття.

Sam4ik, вечер добрый , а можешь пожалуйста подсказать , как было с SOS ? третьим лицам сильно названивали ? и на какой день просрочки предложили условия , и какое было тело

Sam4ik, вечер добрый , а можешь пожалуйста подсказать , как было с SOS ? третьим лицам сильно названивали ? и на какой день просрочки предложили условия , и какое было тело
Доброго. Не дзвонили нікому окрім мене. Я поставив антиспам і вів переписку з ними виключно через вайбер. Десь на день 20+ запропонували мені закрити за 3800. Але я назбирав 3600 і про це їх повідомив. Тоді вони переробили гарантійку і після закриття дали довідку про закриття. Проблем з ними взагалі ніяких не було.

Sam4ik, и еще занаглею и поинтерисуюсь , а с treba и monto в целом как было ? Вопрос тот же , предлагали ли лояльные условия , и как эти обе шараги вели в твоем случае ? Был бы безумно благодарен тебе за ответ

Sam4ik, и еще занаглею и поинтерисуюсь , а с treba и monto в целом как было ? Вопрос тот же , предлагали ли лояльные условия , и как эти обе шараги вели в твоем случае ? Был бы безумно благодарен тебе за ответ
С цими ще нічого не рішав, але з треба були пропозиції за тіло також. Правда грошей не мав, тому не закрив їх. А з монто ще жодних цікавих пропозицій не було.

Sam4ik, сколько тело по треба и монто ? и сколько уже просрок по времени ?
Если больше 20 дней плюс , то уже был террор с их стороны ?

Я поставив блокувальник невідомих номерів. Але якісь МФО телефонували моїм знайомим та родичам, яких я номер ніде не вказував як 3-тіх осіб.

Монто - 2000 грн, Треба десь близько 3400. Вже й не пам'ятаю.

Назад
Угорі