У мене прострочення із серпня-вересня.
Рекомендую спочатку перечитати форум, перш ніж погоджуватись на реструктуризацію (я так багато грошей втратила). Розділ Мікропозики.
що можу сказати по проблемних
кредос - можливість позову, кредит каса погано йде на діалог, а біжить в суд.
лові лаве - читала що прибацані, планую закрити, (пролонгація поки)
швидко гроші - можуть сильно назвонювати оточенню, моїм рідним дзвонили. я їх розбила на реструктуризацію і закрила раніше графіку, бо відсотки все ща капали.
топ 1 - те ж що євоші, одна контора. В прострочках звонять рідним але якщо довго ігнорити, збивають хотілки. Вони в мене прострочці.
є воші - терористи мамкіни. я їх закрила, але нерви потріпали (якщо немає на всіх шарах грошей, то в ігнор їх - можна через пів року говорити за тіло)
смартівей, мілоан - можуть мати вашу телефонну книгу якщо ставили додаток. Тут як з євоші, можна зекномити, якщо ігнорити, але терор можливий. смартівей я закриваю через реструктуризацію, раніше графіку, переплатила ще в серпні, коли не знала про цей фурум.
просто кредит закрила завчасно, фін х, каштан - не мала діла з ними
всі інші у вашому списку терпимі (ну в мене на 2 міс прострочення ніби ок, навіть є пропозиції за тіло - кредит 7, кредит плюс, слон). мілоановські (панго, тенго)- тіло+3000