Щоденник Моя черная дыра

• Автор теми Автор теми Olha88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 8K
ще 1 питання. подзвонили з кредит7, перший день просрочки, кажуть реструктуризація неможлива, бо договір на 360 днів та жодного платежа ще не поступало. хто стикався з ними? як вони себе ведуть?

ще 1 питання. подзвонили з кредит7, перший день просрочки, кажуть реструктуризація неможлива, бо договір на 360 днів та жодного платежа ще не поступало. хто стикався з ними? як вони себе ведуть?
На маленьких сроках просрочки никто лояльных предложений не делает) как ведут пишут, звонят, могут и окружению набрать если номера найдут

Два три місяці ніякого спілкування.

Оффтоп

Блин! такое название темы. Я думал тут будут фото.

ИЗВИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оффтоп

Блин! такое название темы. Я думал тут будут фото.

ИЗВИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тоже когда увидела название, думала что тут про другое. Ещё была тема: мой первый раз, вот от той темы, вообще ожидала, чего-то интересненького, а не рассказы про кредиты))
Про большие долги подумал, а вы про что ?
Я про космос))

Дитячий телеграм канал. Казочки і розповіді пізнавальні
Screenshot_20240610-124353.webp

Сумма тіла 27 000, пропонують оплатити мінімальний платіж 12 000, та по 5 000 кожного 2 тижні ( 5 платежів). Загальна сумма буде 37 000. Тобто на 10 000 більше тіла кредиту
Якщо так кожен буде дарувати їм по 10 тис.грн, то всі ці МФО будуть роками процвітати, і їхня кількість зростатиме в геометричній прогресії. На одну шарагу з анульованою ліцензією з'являться п'ять нових. І так по колу...
чи можуть вони запропонувати кращі умови, якщо тільки 9 днів протермінування?
Можуть, потрібен час.

Особисто я відповів би їм десь так: дякую за пропозицію, але враховуючи такі фактори як скрутне фінансове становище, відсутність лояльних умов з вашої сторони та відмову від надання гарантійного листа, що викликає сумніви у доброчесності ваших намірів, вимушений повідомити, що ваша пропозиція мені наразі не підходить. Звертаю увагу, що я не відмовляюсь від вирішення питання за договором, а лише відтерміновую на невизначений час до поліпшення своєї фінансової ситуації та отримання більш лояльних умов з вашого боку. Перепрошую, більше мені вам додати нічого.
(Бажано через пошту)

А потім встановив би антиспам, увімкнув би режим сніжинки десь на 2 місяці точно, очікуючи вигідних умов, і відкладав би поступово кошти, щоб згодом закрити за тіло. Паралельно з цим попередив би своїх близьких та оточення. Але це я. Вирішувати вам.

Якщо так кожен буде дарувати їм по 10 тис.грн, то всі ці МФО будуть роками процвітати, і їхня кількість зростатиме в геометричній прогресії. На одну шарагу з анульованою ліцензією з'являться п'ять нових. І так по колу...

Можуть, потрібен час.

Особисто я відповів би їм десь так: дякую за пропозицію, але враховуючи такі фактори як скрутне фінансове становище, відсутність лояльних умов з вашої сторони та відмову від надання гарантійного листа, що викликає сумніви у доброчесності ваших намірів, вимушений повідомити, що ваша пропозиція мені наразі не підходить. Звертаю увагу, що я не відмовляюсь від вирішення питання за договором, а лише відтерміновую на невизначений час до поліпшення своєї фінансової ситуації та отримання більш лояльних умов з вашого боку. Перепрошую, більше мені вам додати нічого.
(Бажано через пошту)

А потім встановив би антиспам, увімкнув би режим сніжинки десь на 2 місяці точно, очікуючи вигідних умов, і відкладав би поступово кошти, щоб згодом закрити за тіло. Паралельно з цим попередив би своїх близьких та оточення. Але це я. Вирішувати вам.
Доброго дня. Дякую за пораду. Спробую зробити як Ви написали, но вони дзвонять не часто. Зараз сильно дістають кредит 7, з різних номерів кожні 5 хвилин. Включила режим сніжинки, поки не відповідаю

Доброго дня!

Оновлюю статус по деяким конторам, може комусь допоможе.

Перед входженням в просрочку писала їм листи на пошту, що у мене виникли фінансові труднощі, але я не відмовляюсь від виконання своїх зобов'язань та прошу реструктирізацї.

Манивео ( оформлювала кредит ще в січні місяці, платила пролонгації) - на 9-10 день просрочки запропонували реструктуризацію, але без гарантійного листа з оплатою раз у 2 тижні (писала раніше). Дякую за пораду Буревій Південний написала відмову чекаю кращої пропозиції

Кредіт 7 ( оформлювала кредит у травні) - 5 днів террору по телефону, вже дзвонили батькам, в просрочку пішла 09.06. Намагались списати гроші з карт монобанк та приват - перевипустила їх. Зателефонували сьогодні в телеграм, готові на реструктуризацію боргу (тіло 29 900 грн та проценти на 09.06 4 710 грн) з оплатою сьогодні 10 000 грн та залишок на 3 місяці (оплата раз у місяць). Хотіли спочатку 15 000 сказала, що не можу знайти таку сумму за сьогодні, погодились на 10 000 грн. Також попросила зразу зафіксувати в гарантійному листі, що друга оплата буде не 13 липня, а 16-го, щоб не вийти з графіку оплати. Вирішила погодитись, щоб перестали дзвонити всім оточуючим.

Підкажіть, що може означати така фраза від Moneyveo. Просто залякування?

Інформуємо, що у разі відсутності оплати, працівники Департаменту по роботі з проблемними активами Товариства вимушені будуть здійснити всі можливі заходи щодо повернення заборгованості в примусовому порядку згідно з чинним законодавством України.

Назад
Угорі