Щоденник Моя черная дыра

• Автор теми Автор теми Olha88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 8K
Доброго дня! Потрібна ваша консультація. Сьогодні отримала дзвінок від Манівео з пропозицією реструктуризації на 5 платежів кожні 2 тижні, з внесенням мінімального платежу до 17:00 четверга. На моє прохання надання гарантійного листа, була відповідь, що договір реструктуризації та гарантійний лист будуть надані лише після оплати мінімального платежу . Чи погоджуватися на таку пропозицію? Чи вони потім скажуть, що нічого мені не пропонували?
На форумі читала, що вони повинні надати гарантійний лист спочатку, но вони відмовились від цього мотивуючи тим, що вони йдуть мені на зустріч, фіксують все у себе в системі, але всі документи зможуть надати тільки після оплати

Доброго дня! Потрібна ваша консультація. Сьогодні отримала дзвінок від Манівео з пропозицією реструктуризації на 5 платежів кожні 2 тижні, з внесенням мінімального платежу до 17:00 четверга. На моє прохання надання гарантійного листа, була відповідь, що договір реструктуризації та гарантійний лист будуть надані лише після оплати мінімального платежу . Чи погоджуватися на таку пропозицію? Чи вони потім скажуть, що нічого мені не пропонували?
На форумі читала, що вони повинні надати гарантійний лист спочатку, но вони відмовились від цього мотивуючи тим, що вони йдуть мені на зустріч, фіксують все у себе в системі, але всі документи зможуть надати тільки після оплати
Реструктуризація це великий ризик. Чи впевнені ви,що кожного числа,коли платить,буде потрібна сума.

Процентів на 90 впевнена, що вдасться оплачувати те, що вони мені запронували.

Але зараз переживаю в першу чергу за те, що вони не надають ніяких документів та договорів до оплати мінімального платежу. Тільки сказали, що оплатіть мінімальний платіж, потім подзвоніть нам та ми направимо вам договір на реструктризацію та графік платежів

Але зараз переживаю в першу чергу за те, що вони не надають ніяких документів та договорів до оплати мінімального платежу. Тільки сказали, що оплатіть мінімальний платіж, потім подзвоніть нам та ми направимо вам договір на реструктризацію та графік платежів
А Ви порахували на скількі більше заплатите,тобто суму помножили на кількість платежів.? І ще....я особисто і всі,хто в протермінуваннях,не на 90,а на 100 відсотків були впевнені,що заплатим.

Какая сумма платежа?)

Сумма тіла 27 000, пропонують оплатити мінімальний платіж 12 000, та по 5 000 кожного 2 тижні ( 5 платежів). Загальна сумма буде 37 000. Тобто на 10 000 більше тіла кредиту
чи можуть вони запропонувати кращі умови, якщо тільки 9 днів протермінування?

Сумма тіла 27 000, пропонують оплатити мінімальний платіж 12 000, та по 5 000 кожного 2 тижні ( 5 платежів). Загальна сумма буде 37 000. Тобто на 10 000 більше тіла кредиту
чи можуть вони запропонувати кращі умови, якщо тільки 9 днів протермінуання?
Якщо ви почекайте ще трохи то запропонують і за тіло закрити і за півтіла

чи можуть вони запропонувати кращі умови, якщо тільки 9 днів протермінуання?
Мені запропонували на 500 гривень більше тіла ,тільки коли продали АФК.

Скільки часу пройшло? Пропонували письмово чи в телефонному режимі?

чи можуть вони запропонувати кращі умови, якщо тільки 9 днів протермінування?
10 тисячі місяць? Мені жалько було б віддавати . Почекайте кращих пропозицій. 9 днів це дуже дуже мало

Скільки часу протермінування було? Які документи вони надавали для підтвердження цього? гарантійний лист?
10 тисячі місяць? Мені жалько було б віддавати . Почекайте кращих пропозицій. 9 днів це дуже дуже мало
я просто перший раз в такій ситуації, то трохи нервую через це все. також морально себе готую до дзвінків оточуючим(

Назад
Угорі