Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Знаю,що написала дурниці.То вже не дуже так реагуйте,будь ласка.
Тут читає вас багато людей,тому пишіть те ,в чому впевнені на всі ? ?
А коли щось не те,то тут форумчани підправлять.

Тема була, що боїтесь щоб рідні не дізнались... тепер чоловік знає, але ж далі розпитуєте... як засланий агент мфо?
По перше це щоденник, а не просто тема. Що я такого розпитую по вашому? Те що і всі хто нещодавно вліз в прострочки. І пишу що мені приходить, може комусь буде цікаво почитати, не я остання в цьому лайні. Від того що чоловік знає проблема кредитів і їх погашення нікуди не зникла.

Милоан прислал предложение на реструктуризацию. На 12 частей. По 1110 грн в 15 дней. С 8 тыс тела за 15 дней просрочки насчитали)))

Я маю на увазі багато разів дзвонили рідними швидко відстали? Я просто сподіваюсь якщо скажуть що мене не знають то вони відчепляться.
Милоан прислал предложение на реструктуризацию. На 12 частей. По 1110 грн в 15 дней. С 8 тыс тела за 15 дней просрочки насчитали)))
Ви погодились?

Ні. Не маю зараз взагалі грошей. Буду мати через пару тижнів. Тоді буду щось вирішувати. Думаю нікуди не дінеться та реструктуризація якщо вже запропонували
Ви як самі? Трішки лекше вже стало? Телефонують до рідних?

Ви як самі? Трішки лекше вже стало? Телефонують до рідних?
Нормально. Троих заспокоїлась. Майже не дзвонять. Чоловіку поставила приложку то не можуть дозвонится. Мама всіх посилае. А що до всіх інших то не мої проблеми якщо будуть дзвонити, але ніхто нічого не казав.
Куди надіслали? На пошту
Смс прислали. Що можна перейти в тг на їх канал. Там вже вибило умови реструктуризації
Переслав кредит бокс. Сподіваюсь це просто лякалка. Чи це вони до суду передають реально? Там просрочка декілька днів.

Вкладення

• IMG_20221230_181603.webp
    IMG_20221230_181603.webp
    74.5 Кб · Перегляди: 109
Нормально. Троих заспокоїлась. Майже не дзвонять. Чоловіку поставила приложку то не можуть дозвонится. Мама всіх посилае. А що до всіх інших то не мої проблеми якщо будуть дзвонити, але ніхто нічого не казав.

Смс прислали. Що можна перейти в тг на їх канал. Там вже вибило умови реструктуризації
Переслав кредит бокс. Сподіваюсь це просто лякалка. Чи це вони до суду передають реально? Там просрочка декілька днів.
Тримайтесь а листів ще не приходило?

Анастасія Русланівна, ПІп затріть...:)

Як з зекредит і банана справи? Робот тероризує?

Взагалі, після закриття всіх кредитів не відразу звикнете, що телефон не розриватиметься

Як з зекредит і банана справи? Робот тероризує?

Взагалі, після закриття всіх кредитів не відразу звикнете, що телефон не розриватиметься
Я відключила всі дзвінки з невідомих. То і не знаю хто дзвонить. Не звертаю уваги. Тільки телефон бистріше сідає. Читаю що на електронну або у смс приходить. Що б бути в курсі.

Ну скажу вам так в мене уже більше року така ж ситуація,по можливості закриваю ,дзвінки були рідним теж говорила що не понятно хто дзвонить ,на дзвінки колекторів не відповідала ,так нерви потріпала але швидше сама собі .наберіться терпіння,зараз дзвонять пропонують за тіло закрити буде можливість буду закривати ні то ні з часом

Назад
Угорі