Щоденник Мои долги в МФО и мой страх что мать и муж узнают.

Сегодня получила две смс. Одно от Милоан, второе от майкредит предпологаю хоть там 2 дня просрочки. И там весь кредит в два раза наверное пролонгация и оплачен. Что это за счастье 525?
525 цивільного кодексу, це одностороннє відмовлення від виконання зобовязань.
525 цивільного кодексу, це одностороннє відмовлення від виконання зобовязання

Сегодня получила две смс. Одно от Милоан, второе от майкредит предпологаю хоть там 2 дня просрочки. И там весь кредит в два раза наверное пролонгация и оплачен. Что это за счастье 525?
Не обращайте внимание на смс и надписи на заборах!!! Что бы там не написали!!!;)

Не треба обвинувачувати себе.
[POSTS=500]Угу)) Во всём всегда виноват муж... ну или кот, если мужа нет))[/POSTS]
Не обращайте внимание на смс и надписи на заборах!!! Что бы там не написали!!!;)
Ну к примеру можно и отгребтить ... если проигнорить на заборе "не парковаться!" ;)

Ось таке
IMG_20221227_145255.webp
прилитіло не пойми від кого. Але по сумі думаю май кредіт. Там 2 дні просрочки.

Ось таке
IMG_20221227_145255.jpg
прилитіло не пойми від кого. Але по сумі думаю май кредіт. Там 2 дні просрочки.
Какую полезную/важную информацию вы получили от этого смс? Кто-то передал что-то, кому-то:) Ну и что?

Nastya_1322, чудово що признались, легше хоч на душі стало, думаю що ви ще будете разом. Всі ми люди і допускаємо помилки, добре коли вчимося на них. Зараз забудьте про борги, платити їх нічим, приділіть час дитині і саморозвитку. Все налагодиться з часом.

Суд не забере у Вас дитину через кредити. Це ще потрібно довести що вони у Вас є. Суд завжди буде на стороні матері. А він буде платити аліменти. Все буде добре не накручуйте себе.
До речі,батьки і діти не виплачують кредити .А от чоловік буде платити нарівні з вами.Це перше.По друге,навіть якщо він з вами розлучиться,то кредити взяті під час спільного проживання.Так,що буде платити аліменти і борги%
(якщо хтось подасть в суд).А ви забудьте про ці проблеми.Не спілкуйтеся з дзвонилками.І все буде ОК.І не переживайте,що комусь дзвонять.Я вже рік не спілкуюся ні з ким.Може до когось і дзвонять ,але мені всеодно.Дочка і сестра знають.Так що не хвилюйтесь.Спочатку всім страшно.Дурні думки в голову лізли А зараз радують життю.І ви теж з часом будете так думати.

До речі,батьки і діти не виплачують кредити .А от чоловік буде платити нарівні з вами.Це перше.По друге,навіть якщо він з вами розлучиться,то кредити взяті під час спільного проживання.Так,що буде платити аліменти і борги%
(якщо хтось подасть в суд).А ви забудьте про ці проблеми.Не спілкуйтеся з дзвонилками.І все буде ОК.І не переживайте,що комусь дзвонять.Я вже рік не спілкуюся ні з ким.Може до когось і дзвонять ,але мені всеодно.Дочка і сестра знають.Так що не хвилюйтесь.Спочатку всім страшно.Дурні думки в голову лізли А зараз радують життю.І ви теж з часом будете так думати.
Лючія, дякую за інфо... Але то певно інформація не для мене, я не маю чоловіка :dntknw:

Еще сегодня был звонок мужу от кредит бокса. Просрочка 1 день. Какие активные оказались
Тема була, що боїтесь щоб рідні не дізнались... тепер чоловік знає, але ж далі розпитуєте... як засланий агент мфо?

Назад
Угорі