Мошенники сделали овердрафт на карте привата на сумму 270к, что делать?

• Автор теми Автор теми s4gas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Значит это приват спиз@дил))
Та все можливо , на Мінфіні читала відгуки за них в кого на моно були переводи в когось по сайтам типу списання і тд і нічого з цим не роблять

нічого з цим не роблять
За 38 кусків я б особисто генеральному прокурору на коврик sрав і заставив би нагнути довбану совкову "міліцію" щось розслідувати.
Дивні речі відбуваються ... в людей типу гроші внаглу виводять з карт, а вони обмежуються "поліція нічого робити і так не буде"

За 38 кусків я б особисто генеральному прокурору на коврик sрав і заставив би нагнути довбану совкову "міліцію" щось розслідувати.
Дивні речі відбуваються ... в людей типу гроші внаглу виводять з карт, а вони обмежуються "поліція нічого робити і так не буде"
Так а толку 🤷🏻‍♀️ читала відгуки інших і це піздец суми від маленьких і до 100 к , і всім всеодно чи я хз

Так а толку 🤷🏻‍♀️ читала відгуки інших і це піздец суми від маленьких і до 100 к , і всім всеодно чи я хз
Відгуки пишуть люди... які теж ніхєра толком не змогли чи не схотіли зробити.
Це особисто моя позиція, вона є суб'єктивною думкою і не більше.
Кожен сам обирає ким йому бути.

Так поліція сказала що це банк має підтвердити що відбулися шахрайські дії а банк не підтвердив якесь замкнуте коло 🤷🏻‍♀️
поліція сказала
банк сказав

у вас є власне бачення? з кредитки зняли бабло - а вам ще потрібно чиєсь підтвердження
майже очевидно що поліція вас бортонула і не відкрила навіть кримінальне провадження
значить, беріть адвоката і хай він заставить (через слідчого суддю) поліцію працювати, раз самі не можете

Назад
Угорі