Щоденник Моральный износ

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
У меня заняли позицию ,как таковой ,что я ее решу сам ...

И меня как бы устраивает. Просто на долго ли ..
Чувачок, я сейчас редко на форум захожу, но пишут, что ты тут уже несколько месяцев. Так если как бы устраивает, то почему ноешь? Потому что "как бы" - это не совсем? Так что конкретно то не устраивает? Сорваться и не натворить чего-то. Чтобы не срываться, нужны 2 вещи: выход негативной энергии и занятие, которое приносит радость. С первым все просто: спорт, сеkс, единоборства. Со вторым сложнее - тут нужно слышать себя и пробовать разное.

И это частично (не полностью) решает семейные проблемы - женщинам редко нравятся такой тип, который я называю "мужик-камыш". Его ветром носит из стороны в сторону, он не может занять устойчивое положение. Когда ты при деле и направляешь энергию в это дело, женщины это видят и ценят. Они видят, что ты не думаешь о бухле, бабах, загулах на неделю с 2 телками в санатории и т.д.

И микроинсульт - не препятствие. Нельзя спорт, собираешь какое-нибудь оригами или домики из спичек.

Доброе утро . Нуждаюсь в моральной поддержке с форума . Верю ,что тут люди уже закалены . И верю в силу форума .(
Знаете, в январе прошлого года я (стыдно признаться) была на грани самоубийства. Сама себя втянула вынуждено в массу кредитов, всё глубже затягивало... Не сдержалась, рассказала коллеге, он организовал мне консультацию юриста, потом я нашла этот форум.
Сейчас кредиты никуда не делись, но я включила режим снежинки, сменила место жительства и прописку, сменила маме номер телефона, установила антиспам. Откладывать на закрытия пока не получается, и приступы паники иногда случаются, но все эти кредиты - фuгня в сравнении с тем, что происходит в стране.
Всё образуется, главное - что живы и здоровы.

Коли згадую скільки паніки та дурних думок у мене було за кредит ще даже в лютому цього року ,мені реально ганьба перед собою. Я вже десь на форумі писала що коли осознала скільки грошей викинула в смітник ,зрозуміла що хоть і не "блондинка з приколів " але колір волосся на кількість розуму не впливає))) :blum1: кредити це просто ситуація яка виникла,вона нікуди не дінеться ,будете ви переживати та гризти себе, чи ні є те що є .Змінити ми не можемо вже це ,але можемо змінити своє ставлення до ситуації яка виникла
Вкладуйте свою енергію в стосунки з дружиною,повірте ваше старання принесе вам успіх)

Ну, не скажу що прям одразу кинулась мені на шию зі словами "я не ображаюсь любий, все добре"))
Ми все ж таки спочатку будували відносини з нею на повній довірі і все один одному розповідали... Але я ось так негарно поступив. Проте розповів, виправився, пояснив як буду вирішувати ситуацію, які наші з нею кроки і так далі... Їй вистачило два дні, щоб все переварити і вибачити мені.

Просто у нас з нею дуже різні характери. Я флегматичний, спокійний чоловік, який тримає все в собі в переважній більшості. А вона ємоційна, імпульсивна дівчина. Звичайно, що сварила, але то було з любов'ю))

P.S.: алкоголь - це взагалі не вирішення проблеми, ніколи і не за яких обставин!
О це прям я з чоловіком!Я завжди його питаю "як ти можеш будь такий спокійний,в чому секрет?",але він впевнено і неспішно йде до кінця)

О це прям я з чоловіком!Я завжди його питаю "як ти можеш будь такий спокійний,в чому секрет?",але він впевнено і неспішно йде до кінця)
Це може тому, що він впевнений у своїх силах та плюс до цього (що не менш важливо) - відчуває вашу підтримку))

Це може тому, що він впевнений у своїх силах та плюс до цього (що не менш важливо) - відчуває вашу підтримку)
Підтримую завжди у всьому)Як же без цього)
Відчувається якась заздрість
Незрозуміла в чому саме?

Назад
Угорі