Щоденник Моральный износ

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Я напрягався через роботу. Тому вйо за трьох. Щоб не було думок звільнити. Та і голову займав саме роботою, замість думок про кредити.
Підвищили. Незначно, але зважаючи на те, що я не маю профільної освіти, я став керівником загону.
Просто переключить.

Стосовно дзвінків - мене парило те що наярюють рідним. Але пережив. І вони пережили. І вже встигли забути.

І я не бачу жодного приводу щоб заплатити шарагам.
Спасибо...!

Зробити щось для сім'ї. Важлива кожна дрібниця. Твою дружину я не знаю і не берусь судити,але елементарне прибирання в хаті буде проявом твоєї уваги і турботи

Щодо кредитів та сім'ї: кредити це не проблема, а певна життєва обставина (яка до речі не є такою, що не може бути вирішена). Так от, якщо сім'я міцна і в ній люди один одного кохають, поважають та цінують, то борги не зможуть розлучити людей, а ще більше їх згуртують, це так би мовити "біда", яка є перевіркою ваших відносин. Якщо людина після того як дізнається про ваші обставини, відвернеться від вас, то може то і не ваша людина.

Я в своєму житті зробив дуже велику помилку (окрім того що кредитів набрався) - завчасно не розповів про це дружині (тоді ще дівчині), все тягнув до останнього, поки зовсім кабздець не настав. Лише тоді їй у всьому зізнався. Не знаю, звідки у неї хватило сил мені вибачити, навіть не за сам факт того що у мене є такі борги, а за те, що приховував все від неї.

Ти ходиш навколо і не даєш нормальної відповіді.Чого не наробити?Як зірватися?Не забухать?Не ....я навіть не знаю....
Забухать это как одна из проблем . Не являться домой . Да бы не злить своим присутствием...
Щодо кредитів та сім'ї: кредити це не проблема, а певна життєва обставина (яка до речі не є такою, що не може бути вирішена). Так от, якщо сім'я міцна і в ній люди один одного кохають, поважають та цінують, то борги не зможуть розлучити людей, а ще більше їх згуртують, це так би мовити "біда", яка є перевіркою ваших відносин. Якщо людина після того як дізнається про ваші обставини, відвернеться від вас, то може то і не ваша людина.

Я в своєму житті зробив дуже велику помилку (окрім того що кредитів набрався) - завчасно не розповів про це дружині (тоді ще дівчині), все тягнув до останнього, поки зовсім кабздець не настав. Лише тоді їй у всьому зізнався. Не знаю, звідки у неї хватило сил мені вибачити, навіть не за сам факт того що у мене є такі борги, а за те, що приховував все від неї.
И простила ?

Забухать это как одна из проблем . Не являться домой . Да бы не злить своим присутствием...
Якщо ви сядете і все обговорите спокійно, то я не думаю, що ти когось будеш злити своєю присутністю. Головне не робити траурне обличчя і не "охати" про те, як все погано.

Як показує практика,кредити це така дрібниця,яка відкриває набагато більші проблеми в сім'ях....Якщо в сім'ї до кредитів було все норм,то воно і далі буде.Якщо ні,то уви...

Назад
Угорі