Щоденник Моральный износ

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Забухать это как одна из проблем . Не являться домой . Да бы не злить своим присутствием...

И простила ?
Ну, не скажу що прям одразу кинулась мені на шию зі словами "я не ображаюсь любий, все добре"))
Ми все ж таки спочатку будували відносини з нею на повній довірі і все один одному розповідали... Але я ось так негарно поступив. Проте розповів, виправився, пояснив як буду вирішувати ситуацію, які наші з нею кроки і так далі... Їй вистачило два дні, щоб все переварити і вибачити мені.

Просто у нас з нею дуже різні характери. Я флегматичний, спокійний чоловік, який тримає все в собі в переважній більшості. А вона ємоційна, імпульсивна дівчина. Звичайно, що сварила, але то було з любов'ю))

P.S.: алкоголь - це взагалі не вирішення проблеми, ніколи і не за яких обставин!

Ну, не скажу що прям одразу кинулась мені на шию зі словами "я не ображаюсь любий, все добре"))
Ми все ж таки спочатку будували відносини з нею на повній довірі і все один одному розповідали... Але я ось так негарно поступив. Проте розповів, виправився, пояснив як буду вирішувати ситуацію, які наші з нею кроки і так далі... Їй вистачило два дні, щоб все переварити і вибачити мені.

Просто у нас з нею дуже різні характери. Я флегматичний, спокійний чоловік, який тримає все в собі в переважній більшості. А вона ємоційна, імпульсивна дівчина. Звичайно, що сварила, але то було з любов'ю))

P.S.: алкоголь - це взагалі не вирішення проблеми, ніколи і не за яких обставин!
Спасибо тебе !

Немає за що!

І ніколи не займайся самозакопуванням у своїх думках, не малюй собі в голові найгірші варіанти. Проговорюй все хоча б тут, почитай що пишуть інші. Але більш оптимальний варіант - роби це з близькими та рідними!

Я не очікував, що мої рідні спокійно сприймуть ситуацію, але коли побачив, як мене стали підтримувати, це прямо окриляло!

Немає за що!

І ніколи не займайся самозакопуванням у своїх думках, не малюй собі в голові найгірші варіанти. Проговорюй все хоча б тут, почитай що пишуть інші. Але більш оптимальний варіант - роби це з близькими та рідними!

Я не очікував, що мої рідні спокійно сприймуть ситуацію, але коли побачив, як мене стали підтримувати, це прямо окриляло!
Понял . Ещё раз спасибо!

Йо6тіть :rolleyes::oops:
Добрий вечір привезли бляху ...

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Кожний по своєю до цього дійшов .Я теж колись була в такому стані.Кредити,з чоловіком повна ж*па.Стан просто .....І малій було рочків 1,5,я пам'ятаю,так ридала.Зайшла мала і каже мама не пач....я так тебе лублу... сіла на коліна,обійняла.І в мене відбулося переосмислення .Так я забила фіг на все.....І почала думати,як жити далі і що робити....

Запросто... але це не допоможе.
Поки сам не схоче.
Зациклився.
Ну да,тут тільки сам якщо до цього дійде.Але ж він і не говоре,чи є підтримка у нього від сім'ї.Він тільки боїться щось не так зробити...

Ну да,тут тільки сам якщо до цього дійде.Але ж він і не говоре,чи є підтримка у нього від сім'ї.Він тільки боїться щось не так зробити...
У меня заняли позицию ,как таковой ,что я ее решу сам ...
И меня как бы устраивает. Просто на долго ли ..

Ну так і що в цьому поганого?
Доведіть (в першу чергу собі), що ви впораєтесь.

Так а в чому проблема? Хочете вирішувати? Працюйте, закривайте на вигідних умовах. Не хочете - не закривайте. Ви ж чоловік, що ви ниєте, ну правда. Прям ціла катастрофа з цими МФО у вас. І це при тому, що ви вже стільки на форумі, вам стільки дали порад та пояснень. Беріть себе в руки, бо це вже аж занадто.

Назад
Угорі