Zorro89
Форумчанин
- Дописи
- 779
- Рішення
- 1
- Реакції
- 322
- Бали
- 1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сочувствую...Я розлучена, нічого страшного![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сочувствую...Я розлучена, нічого страшного![]()
Я теж....але життя продовжується....????Я розлучена, нічого страшного![]()
Спасибо...!Я напрягався через роботу. Тому вйо за трьох. Щоб не було думок звільнити. Та і голову займав саме роботою, замість думок про кредити.
Підвищили. Незначно, але зважаючи на те, що я не маю профільної освіти, я став керівником загону.
Просто переключить.
Стосовно дзвінків - мене парило те що наярюють рідним. Але пережив. І вони пережили. І вже встигли забути.
І я не бачу жодного приводу щоб заплатити шарагам.
Повір,інколи є такі ситуації,краще залишитися в хороших відносинах ради дітей,чим жити разом і гризтися як собакиСочувствую...
Чому?Сочувствую...
Чё сразу сочувствуюСочувствую...
Ну потеря семьи это не очень хорошо
Якщо її вже фактично немає,то немає що і зберігати.Тим більше що чоловіки не вимираючий вид..)Ну потеря семьи это не очень хорошо
Не дуже...але якщо у вас все добре,чого ти переживаєш?Ну потеря семьи это не очень хорошо
Щоб її не втратити треба докладати зусиль,а не жаліти себеНу потеря семьи это не очень хорошо
Например?Щоб її не втратити треба докладати зусиль,а не жаліти себе
Чтобы не сорваться . И не наделать беды ...Не дуже...але якщо у вас все добре,чого ти переживаєш?
Дай відповідь на питання -Вона тебе підтримує?Твоя сім'я?Например?
Квіти дружині. Дітям морозиво.Например?
Ти ходиш навколо і не даєш нормальної відповіді.Чого не наробити?Як зірватися?Не забухать?Не ....я навіть не знаю....Например?
Чтобы не сорваться . И не наделать беды ...
Зробити щось для сім'ї. Важлива кожна дрібниця. Твою дружину я не знаю і не берусь судити,але елементарне прибирання в хаті буде проявом твоєї уваги і турботиНапример?
Та взяти сім'ю і поїхати на вихідні разом провести час...вже +Квіти дружині. Дітям морозиво.
І без приводу.
а собі пива)
Забухать это как одна из проблем . Не являться домой . Да бы не злить своим присутствием...Ти ходиш навколо і не даєш нормальної відповіді.Чого не наробити?Як зірватися?Не забухать?Не ....я навіть не знаю....
И простила ?Щодо кредитів та сім'ї: кредити це не проблема, а певна життєва обставина (яка до речі не є такою, що не може бути вирішена). Так от, якщо сім'я міцна і в ній люди один одного кохають, поважають та цінують, то борги не зможуть розлучити людей, а ще більше їх згуртують, це так би мовити "біда", яка є перевіркою ваших відносин. Якщо людина після того як дізнається про ваші обставини, відвернеться від вас, то може то і не ваша людина.
Я в своєму житті зробив дуже велику помилку (окрім того що кредитів набрався) - завчасно не розповів про це дружині (тоді ще дівчині), все тягнув до останнього, поки зовсім кабздець не настав. Лише тоді їй у всьому зізнався. Не знаю, звідки у неї хватило сил мені вибачити, навіть не за сам факт того що у мене є такі борги, а за те, що приховував все від неї.
Якщо ви сядете і все обговорите спокійно, то я не думаю, що ти когось будеш злити своєю присутністю. Головне не робити траурне обличчя і не "охати" про те, як все погано.Забухать это как одна из проблем . Не являться домой . Да бы не злить своим присутствием...
Як показує практика,кредити це така дрібниця,яка відкриває набагато більші проблеми в сім'ях....Якщо в сім'ї до кредитів було все норм,то воно і далі буде.Якщо ні,то уви...Щодо кредитів та сім'ї: кредити це не проблема, а певна життєва обставина (яка до речі не є такою, що не може бути вирішена). Так от, якщо сім'я міцна і в ній люди один одного кохають, поважають та цінують, то борги не зможуть розлучити людей, а ще більше їх згуртують, це так би мовити "біда", яка є перевіркою ваших відносин. Якщо людина після того як дізнається про ваші обставини, відвернеться від вас, то може то і не ваша людина.
Я в своєму житті зробив дуже велику помилку (окрім того що кредитів набрався) - завчасно не розповів про це дружині (тоді ще дівчині), все тягнув до останнього, поки зовсім кабздець не настав. Лише тоді їй у всьому зізнався. Не знаю, звідки у неї хватило сил мені вибачити, навіть не за сам факт того що у мене є такі борги, а за те, що приховував все від неї.