Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Усі хто тут,пройшли через моральний треш від мфочмонь.Але головне,як сама людина до цього відноситься.Звінки не минути.Тому потрібно все пережити.Доброе утро . Нуждаюсь в моральной поддержке с форума . Верю ,что тут люди уже закалены . И верю в силу форума .(
Мне бы набраться сил . Все переживаю что где то прошляплю и попаду ещё на больше денег (Усі хто тут,пройшли через моральний треш від мфочмонь.Але головне,як сама людина до цього відноситься.Звінки не минути.Тому потрібно все пережити.
Чё у тебя опять случилось?))Доброе утро . Нуждаюсь в моральной поддержке с форума . Верю ,что тут люди уже закалены . И верю в силу форума .(
Якщо ви включите холодний розум,то не попадете.Мне бы набраться сил . Все переживаю что где то прошляплю и попаду ещё на больше денег (
Недавно сам себя довел . Микроинсульт был ... Заставил понервничать родных (Чё у тебя опять случилось?))
Із за кредитів???Недавно сам себя довел . Микроинсульт был ... Заставил понервничать родных (
Да...Із за кредитів???
Погано....бери себе в руки.На кредитах життя не закінчується....Це не саме страшне що може бути в житті.Повір...
Верю...спасибо!Погано....бери себе в руки.На кредитах життя не закінчується....Це саме страшне що може бути в житті.Повір...
Як я тебе розумію... У мене на початку був нервовий зрив і я з тиском в лікарні валявся 5 днів через цих уродів.
Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семьяЯк я тебе розумію... У мене на початку був нервовий зрив і я з тиском в лікарні валявся 5 днів через цих уродів.
Але, друже, воно того не варте. Тим більше гробити своє здоров'я через цих вилупків. Це ж їх завдання вивести боржника з рівноваги, тиснути, морально добивати, щоб тільки ти гроші їм віддав. Краще взагалі не бери слухавку, не забивай собі голову. Подивись, яка ситуація в країні, в порівнянні з цим борги - це взагалі не проблема. Живи і радій життю!!!
Ці гондураси окрім дзінків тобі взагалі нічого не можуть зробити, від слова зовсім!
Странно ты переживаешь за семью, заставляя их при этом нервничать. Может стоит взять себя в руки. Показать им что всё хорошо, что ты контролируешь ситуацию. Подумай над этим, а то жена не выдержит и свалит))Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семья
То там и работа ...(
Знаєш ,життя воно таке....Ніколи не знаєш як правильно.Я втратила і роботу і сім'ю із за цих всіх проблем.Але по іншому переглянула свої погляди.Роботу нову знайшла.Кредити по трохи віддаються.Сім 'я?Буде і це,з часом....Розумію,що важко втрачати рідних поруч.Але таке воно життя....Одне втрачаємо,інше знаходимо.Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семья
То там и работа ...(
Для меня потерять семью ... Это крах...(Знаєш ,життя воно таке....Ніколи не знаєш як правильно.Я втратила і роботу і сім'ю із за цих всіх проблем.Але по іншому переглянула свої погляди.Роботу нову знайшла.Кредити по трохи віддаються.Сім 'я?Буде і це,з часом....Розумію,що важко втрачати рідних поруч.Але таке воно життя....Одне втрачаємо,інше знаходимо.
Збирай яйця в кулак і займайся сім'єю. Все інше дрібниці не варті увагиДля меня потерять семью ... Это крах...(
Чого ти за них переживаєш? І за кого конкретно, за дружину?Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семья
То там и работа ...(
Так а за що ти переживаєш?Якщо між вами у сім'ї нормальні відносини,то все пережити можна.Твоя сім'я буде твоєю опорою для тебе.Для меня потерять семью ... Это крах...(
Я розлучена, нічого страшногоДля меня потерять семью ... Это крах...(

Я напрягався через роботу. Тому вйо за трьох. Щоб не було думок звільнити. Та і голову займав саме роботою, замість думок про кредити.Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семья
То там и работа ...(