Щоденник Моральный износ

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K

Zorro89

Форумчанин
Дописи
779
Рішення
1
Реакції
322
Бали
1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброе утро . Нуждаюсь в моральной поддержке с форума . Верю ,что тут люди уже закалены . И верю в силу форума .(

Доброе утро . Нуждаюсь в моральной поддержке с форума . Верю ,что тут люди уже закалены . И верю в силу форума .(
Усі хто тут,пройшли через моральний треш від мфочмонь.Але головне,як сама людина до цього відноситься.Звінки не минути.Тому потрібно все пережити.

Усі хто тут,пройшли через моральний треш від мфочмонь.Але головне,як сама людина до цього відноситься.Звінки не минути.Тому потрібно все пережити.
Мне бы набраться сил . Все переживаю что где то прошляплю и попаду ещё на больше денег (

Як я тебе розумію... У мене на початку був нервовий зрив і я з тиском в лікарні валявся 5 днів через цих уродів.
Але, друже, воно того не варте. Тим більше гробити своє здоров'я через цих вилупків. Це ж їх завдання вивести боржника з рівноваги, тиснути, морально добивати, щоб тільки ти гроші їм віддав. Краще взагалі не бери слухавку, не забивай собі голову. Подивись, яка ситуація в країні, в порівнянні з цим борги - це взагалі не проблема. Живи і радій життю!!!
Ці гондураси окрім дзінків тобі взагалі нічого не можуть зробити, від слова зовсім!

Як я тебе розумію... У мене на початку був нервовий зрив і я з тиском в лікарні валявся 5 днів через цих уродів.
Але, друже, воно того не варте. Тим більше гробити своє здоров'я через цих вилупків. Це ж їх завдання вивести боржника з рівноваги, тиснути, морально добивати, щоб тільки ти гроші їм віддав. Краще взагалі не бери слухавку, не забивай собі голову. Подивись, яка ситуація в країні, в порівнянні з цим борги - це взагалі не проблема. Живи і радій життю!!!
Ці гондураси окрім дзінків тобі взагалі нічого не можуть зробити, від слова зовсім!
Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семья
То там и работа ...(

Большое спасибо ...я за себя не переживаю . А за семью . Так как они у меня единственное,что есть . А там где семья
То там и работа ...(
Странно ты переживаешь за семью, заставляя их при этом нервничать. Может стоит взять себя в руки. Показать им что всё хорошо, что ты контролируешь ситуацию. Подумай над этим, а то жена не выдержит и свалит))
Ты на форуме уже 2 месяца. Тебе уже столько советов дали. Ну и насчёт работы. Если ты хороший специалист, то работу ты не потеряешь.

То там и работа ...(
Знаєш ,життя воно таке....Ніколи не знаєш як правильно.Я втратила і роботу і сім'ю із за цих всіх проблем.Але по іншому переглянула свої погляди.Роботу нову знайшла.Кредити по трохи віддаються.Сім 'я?Буде і це,з часом....Розумію,що важко втрачати рідних поруч.Але таке воно життя....Одне втрачаємо,інше знаходимо.

Знаєш ,життя воно таке....Ніколи не знаєш як правильно.Я втратила і роботу і сім'ю із за цих всіх проблем.Але по іншому переглянула свої погляди.Роботу нову знайшла.Кредити по трохи віддаються.Сім 'я?Буде і це,з часом....Розумію,що важко втрачати рідних поруч.Але таке воно життя....Одне втрачаємо,інше знаходимо.
Для меня потерять семью ... Это крах...(

То там и работа ...(
Чого ти за них переживаєш? І за кого конкретно, за дружину?
Збери всіх, сядьте і проговоріть проблему, вірніше навіть не проблему а ситуацію, та складіть чіткий план її вирішення.

То там и работа ...(
Я напрягався через роботу. Тому вйо за трьох. Щоб не було думок звільнити. Та і голову займав саме роботою, замість думок про кредити.
Підвищили. Незначно, але зважаючи на те, що я не маю профільної освіти, я став керівником загону.
Просто переключить.

Стосовно дзвінків - мене парило те що наярюють рідним. Але пережив. І вони пережили. І вже встигли забути.

І я не бачу жодного приводу щоб заплатити шарагам.

Назад
Угорі