Морально я вже не можу

• Автор теми Автор теми Елічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 4K
Ну как,реагировала как на будильник...честно уже и не помню то время...но страха и боязни не было...

Елічка, Переключіться на щось хороше.Повірте життя почне грати новими фарбами,а борги,дзвінки,це не смертельно.
Ага, ми з чоловіком 3 дні відпочивали на дачі, телефон відключила - настільки відпочила морально, як місяць на морі

Розіграйте крадіжку телефону, в якому ніби були фото документів та Ваше фото. Злодії вкрали, тепер вимагають грошей ніби від МФО, або ж навішали на Вас кредити без Вашого дозволу. Така легенда з чоловіком та близькими може проканати?
Режисер з вас такий собі...
Те, що ви радите, не безневинний розіграш, а відвертий обман.
Тайное рано или поздно становится явным.
Чи не краще порекомендувати сказати правду???

Ага, ми з чоловіком 3 дні відпочивали на дачі, телефон відключила - настільки відпочила морально, як місяць на морі
Я,сімку змінила і відпочиваю постійно.Іноді під настрій вмикаю,сумую за Сірьогою :prankster:

Режисер з вас такий собі...
Те, що ви радите, не безневинний розіграш, а відвертий обман.
Тайное рано или поздно становится явным.
Чи не краще порекомендувати сказати правду???
В кожного своя ситуація. Напевно, близьким краще буде почути про шахраїв, а не борг перед МФО. Я зараз не про чоловіка, а про батьків і т.д.

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
В кожного своя ситуація. Напевно, близьким краще буде почути про шахраїв, а не борг перед МФО. Я зараз не про чоловіка, а про батьків і т.д.
а якщо позвонять родичам і близьким і почнуть розказувати таку інфу.яку не придумаєш,що тоді ?

А батьки заслуговують бути обманутими?
Чому дорослі люди не можуть взяти на себе відповідальність за свої вчинки?
Кредити це ж не вбивство, чому їх потрібно приховувати, придумувати якесь алібі?

Елічка, сделайте по умному (я не дочитывал все советы доконца) берём 100+-50грн идём в ломбард покупаем так званый телефон звонилка (самый простой там есть режим совещание) включаем его ну это на случай если готовы закрывать займы по телу или максимально лояльной цене для вас ну и чтоб видеть можит кто звонил важный. А если закрывать их вообще не будите что и правильно (находите ближайшее мусорное ведро и в топку сим карту и наслаждайтесь жизнью она прекрасна.

Назад
Угорі