Морально я вже не можу

• Автор теми Автор теми Елічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 4K
Елічка, вкратце. У меня за вчера 48 звонков с шести до девяти вечера. Бот от кредитплюс. У меня выходной и я хочу его провести спокойно. Зашёл в настройки трукала и заблочил "злостных спамеров".
Утром был на работе. Опять бот, но интернета небыло. В телефоне заблочил.
Всё. Готово.
В обед был злой и решил плюсов пошарашить. С первого дзвонка обзвон прекратили. Мат и уверенность отлично противодействует их слабоумию и отваге.

З.ы. 4 месяца. 10 шараг. Мирных и тихих закрою. Некоторым прошу долг.

У
міняйти сімку,вам морально буде легше.....
те,що чоловік не знає за кредити погано,бо коли взнає буде вам ще важче....
Ми живемо в громадському шлюбі. Він коли за мфо взнає, то і не жениться
Дзвінків буде ну дууууже багато. Не спілкуйтеся ні з ким. Бо тоді взагалі накриватиме. Як багато у Вас мфо?
13 мфо, 2'банка

Я не мовчу. Просто в мене чоловік, він не знає всього. Поки він виходить я спілкуюсь
Чоловіку потрібно розказати,бо за Вас розкажуть ?
У

13 мфо, 2'банка
Немає слів

У
Треба говорити,іншого виходу не має,повірте.Не бійтися цього.Рано чи пізно взнає.І тоді гірше буде.Може поговорите,і він вас зрозуміє....

У

13 мфо, 2'банка
Розкажіть чоловікові все самі, бо до нього могтимуть теж добратися. Та І Вам стане на багато легше. Один в полі не воїн.

Якщо зараз Ви не відчуєте чоловічу підтримку ,то ,повірте ,ніколи її не матимете (((

У

13 мфо, 2'банка
Розіграйте крадіжку телефону, в якому ніби були фото документів та Ваше фото. Злодії вкрали, тепер вимагають грошей ніби від МФО, або ж навішали на Вас кредити без Вашого дозволу. Така легенда з чоловіком та близькими може проканати?

У

13 мфо, 2'банка
А не жениться, то що це за чоловік тоді.... Бути разом, це не тільки спати вдвох, і бути поруч тільки тоді коли все добре. В шлюбі ще дуже багато чого треба буде пережити... Покине- то нехай вале( може канєшно грубо, вибачте), але не все, і не завжди сладко

Мені легше було, чоловік все знає. Треба витримати місяців 3-4, а потім закривати по можливості та бажанні тих, хто пропонує значні списання

Розкажіть чоловікові все самі, бо до нього могтимуть теж добратися. Та І Вам стане на багато легше. Один в полі не воїн.

Якщо зараз Ви не відчуєте чоловічу підтримку ,то ,повірте ,ніколи її не матимете (((
Розіграйте крадіжку телефону, в якому ніби були фото документів та Ваше фото. Злодії вкрали, тепер вимагають грошей ніби від МФО, або ж навішали на Вас кредити без Вашого дозволу. Така легенда з чоловіком та близькими може проканати?
А,що,так теж можна? :ahaha:

Не підбурюйте на брехню....В них лише починаються стосунки. Якщо коханий пройде таку перевірку,тоді ? можна заміж за нього.
FB_IMG_1599007557496.webp

А,що,так теж можна? :ahaha:
Тююю, а чого ж ні? При виході на просрочки всім розказується, що вкрали телефон. Щоб всі знали. А потім, при перших дзвінках, "згадується", що там і фото документів, і особисте фото
Не підбурюйте на брехню....В них лише починаються стосунки. Якщо коханий пройде таку перевірку,тоді ? можна заміж за нього.
Це вже вона сама нехай вирішує, як їй краще :)

Тююю, а чого ж ні? При виході на просрочки всім розказується, що вкрали телефон. Щоб всі знали. А потім, при перших дзвінках, "згадується", що там і фото документів, і особисте фото
Я,не брала ні в кого.Тому телефон в мене не крали

Назад
Угорі