Щоденник Моральна підтримка при кредитах

• Автор теми Автор теми Borisss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 972

Borisss

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Borisss не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Набрався 17 МФО, як завжди по тупості. Спочатку віддавав пролонгував, через пролонгації довелося брати інші кредити. Потім зрозумів,що просрочки не минучі. Паніка переживання, тиждень брав трубку від них, майже нічого не їв. Перша дізналась сестра, підтримала. Потім подзвонив кумі, вона спец в МФО, змусила розповісти батькам. Довго збирався, але розповів отримав підтримку, сказали все буде добре. Переживаю за інших родичів їм всерівно подзвонять та і на роботу. Пишу просто за порадами і моральною підтримкою. Всіх МФО в блок поставив. Дякую шановне товариство ваш форум топ.

Переживаю за інших родичів їм всерівно подзвонять та і на роботу.
Далеко не факт.
У всіх по-рзному.
Навіть одна і та сама конура може у вас винести мізки навіть сусідській кішці а в мене не подзвонити жодного разу.

Набрався 17 МФО, як завжди по тупості. Спочатку віддавав пролонгував, через пролонгації довелося брати інші кредити. Потім зрозумів,що просрочки не минучі. Паніка переживання, тиждень брав трубку від них, майже нічого не їв. Перша дізналась сестра, підтримала. Потім подзвонив кумі, вона спец в МФО, змусила розповісти батькам. Довго збирався, але розповів отримав підтримку, сказали все буде добре. Переживаю за інших родичів їм всерівно подзвонять та і на роботу. Пишу просто за порадами і моральною підтримкою. Всіх МФО в блок поставив. Дякую шановне товариство ваш форум топ.
Хто у вас?

Манівео, майкредіт, сос, кредит плюс, кредит каса, швидкогроші, банана, є гроші,містер кеш , сс лоун, мані4ю, містер Мані, май біз, і кредит, лоані, фінсфера.
Як це ви до банани зе кредіт ще не взяли, вони завжди в парі ходять)

Морально тебя поддерживаю. Добро пожаловать в лодку) тут места всем хватит. Выгребем! Главное не плакать))

Почитайте ось цю статтю. Якщо у вас сума боргу понад 150 тис - буде фінансово цікаво борги просто списати...

Як це ви до банани зе кредіт ще не взяли, вони завжди в парі ходять)
а зверху аванс кредит))

як раніше топкредит та грошівсім)

ТС, не потрібно завчасно накручувати себе, що будуть дзвінки чи ще щось.
Он взяти кредиткасу - за весь час тільки листи і дзвінки мені, а у інших просто розривають рідних та знайомих.
Тому вирішуйте проблеми, коли вони виникнуть

а зверху аванс кредит))

як раніше топкредит та грошівсім)

ТС, не потрібно завчасно накручувати себе, що будуть дзвінки чи ще щось.
Он взяти кредиткасу - за весь час тільки листи і дзвінки мені, а у інших просто розривають рідних та знайомих.
Тому вирішуйте проблеми, коли вони виникнуть
В мене коли вже просрочка була в 2 перших, прийшло повідомлення від авансу ми готові вам видати таку то суму) його не знаючи і не найдеш

те, що подзвонять чи не подзвонять ніяк не залежить від вас і ваших нервів. так що сенсу в переживаннях немає

Набрався 17 МФО, як завжди по тупості. Спочатку віддавав пролонгував, через пролонгації довелося брати інші кредити. Потім зрозумів,що просрочки не минучі. Паніка переживання, тиждень брав трубку від них, майже нічого не їв. Перша дізналась сестра, підтримала. Потім подзвонив кумі, вона спец в МФО, змусила розповісти батькам. Довго збирався, але розповів отримав підтримку, сказали все буде добре. Переживаю за інших родичів їм всерівно подзвонять та і на роботу. Пишу просто за порадами і моральною підтримкою. Всіх МФО в блок поставив. Дякую шановне товариство ваш форум
В мене ідентична ситуація як у Вас. Лиш є одна відмінність: моє оточення мене точно не підтримає якщо дізнаються про мої борги... Зараз теж позалазив в прострочки, фізично і матеріально не спроможний закрити все і одразу. На самому початку мав теж близько 30 МФО. Купа нервів пішло, здоров'я похитнулось. На стакан сідав... Зараз залишились 8 МФО, 3 з них в прострочці. На зустріч взагалі не йдуть. Але платити їхні шалені відсотки і забаганки точно не збираюсь. Сил і фінансів немає...

Останнє редагування:
В мене ідентична ситуація як у Вас. Лиш є одна відмінність: моє оточення мене точно не підтримає якщо дізнаються про мої борги... Зараз теж позалазив в прострочки, фізично і матеріально не спроможний закрити все і одразу. На самому початку мав теж близько 30 МФО. Купа нервів пішло, здоров'я похитнулось. На стакан сідав... Зараз залишились 8 МФО, 3 з них в прострочці. На зустріч взагалі не йдуть. Але платити їхні шалені відсотки і забаганки точно не збираюсь. Сил і фінансів немає...
Я поки в цій темі новачок. Але так як і ви платити відсотки не збираюсь. Форум дуже допоміг розібратись з тим як себе поводити. Та і завдяки порадам з форуму швидко зі стакану заліз ібо то не панацея.

Сьогодні директору дзвонили не знаю що казати. Моральний стан 0000

Ну позвонили и шо. Каким боком директор до твоих личных проблем?
Так и скажи, мол ну занял денег, сейчас нечем отдавать, но то что они звонят то пускай расскажет им куда пойти. А именно - в суд.
Важно понимать, что если вдруг он захочет тебя уволить, то звонки не прекратятся ему, пока он будет на них вестись

Главное, что им сказал директор :))) идеально - что бы слал далеко и сразу. И грозился жалобами за срыв рабочего процесса . Это работает. :)

Главное, что им сказал директор :))) идеально - что бы слал далеко и сразу. И грозился жалобами за срыв рабочего процесса . Это работает. :)
Їй звонарка почала хамить. Ну та їй пояснила,що спілкуватись так вона буде де інде, а такого мол не знаю і з якої статі ви дзвоните, ну і ТД.

Їй звонарка почала хамить. Ну та їй пояснила,що спілкуватись так вона буде де інде, а такого мол не знаю і з якої статі ви дзвоните, ну і ТД.
Ну продолжите директору жалобы подписать. Посмотрите тему массово пишем жалобы на кредитпроминвест. Составьте за дира или если есть деловод/юрик - да и все ... отправьте, звонки прекратятся. Но обычно хватает даже просто сказать отправлю жалобы туда , туда и туда. Что бы поняли, что люди подготовились :)

В їхніх скриптах ніякі пояснення не враховані

Назад
Угорі