Монобанк оборзел и решил требовать остаток суммы долга ПОЛНОСТЬЮ. Пугают судом и проигрышем.

• Автор теми Автор теми Adamantium
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 7K
Чи можуть виставити на продаж квартиру за борг, сума якого перевищує 20 мінімальних зарплат? (це не єдине житло у власності, офіційної роботи нема)
Якщо сума боргу по одному виконавчому провадженню перевищуватиме 142000 то теоретично можуть спробувати реалізувати.

- Ты общался с коллектором?
- Да...
- Чё скажешь?
- У меня поменялись эротические фантазии. Сейчас это удаленная халупа, бензопила, коллектор привязанный и много бензина. И еще скотч, скальпель и капельница, чтоб не сдох раньше времени.
- Гуманно...
- Мы ж не варвары.

Якщо сума боргу по одному виконавчому провадженню перевищуватиме 142000 то теоретично можуть спробувати реалізувати.
Навіть якщо буду вносити якісь оплати по виконавчому провадженню?
А якщо за кілька місяців зменшу цю суму і вона стане менше ніж 142000, то ця загроза мине?
Чи можуть одразу спробувати реалізувати житло в рахунок виплати боргу, не чекаючи коли я там щось почну платити?

А якщо за кілька місяців зменшу цю суму і вона стане менше ніж 142000, то ця загроза мине?
Чи можуть одразу спробувати реалізувати житло в рахунок виплати боргу, не чекаючи коли я там щось почну платити?
Реалізація майна це крайній захід який використовується виконавцями.
Якщо платитимете то цього не станеться.

А посудидися з ними не бажаєте? Практика дуже хороша по ним

Останнє редагування:
Реалізація майна це крайній захід який використовується виконавцями.
Якщо платитимете то цього не станеться.
Навіть якщо це не єдине житло у власності? … я боюсь, що раз не єдине, то можуть і реалізувати для виплати боргу.
А є якийсь мінімум, який треба вносити по виконавчому провадженню, щоб цього не сталося? Він якось розраховується?
А посудидися з ними не бажаєте? Практика дуже хороша по ним
Бажаю, але впевненості у виграші справи нема. Тому дуже лякає ризик втратити житло

Останнє редагування:
Навіть якщо це не єдине житло у власності? … я боюсь, що раз не єдине, то можуть і реалізувати для виплати боргу.
А є якийсь мінімум, який треба вносити по виконавчому провадженню, щоб цього не сталося? Він якось розраховується?
Немає ніяких мінімумів.
У виконавця буде виконавчий документ із суду який він має виконати і стягнути суму.
Як він це робитиме залежить лиш від нього. Але з виконавцем практично завжди можно знайти якусь спільну мову і варіант.
Їм немає резону махатись з реалізацією майна якщо "боржник" не морозиться повністю.

мене в дитинстві батьки сєрім валчьком пугали, який укусіт на бочьок... дотепер чекаю, навіть відкормився, щоб було за шо кусать))) всі ці примітивні маніпуляції - аж смішно. Короче кажучи, я б ультимував - чи спілкуєтесь нормально і з повагою. чи йдеде у заданому напрямку. І так поки не дійде.

Бажаю, але впевненості у виграші справи нема. Тому дуже лякає ризик втратити житло

Ми з Tarass перемогли їх в повному обсязі. Може і вам пощастить. Не треба опускати руки. Хоча я й сама така, але у справі з іншим банком ))

Чи можуть виставити на продаж квартиру за борг, сума якого перевищує 20 мінімальних зарплат? (це не єдине житло у власності, офіційної роботи нема)
Сначала квартиру нужно арестовать. У вас прошел суд, есть ВП и имущ-во арестовано?

Описать могут и без владельца. Сойдёмся на том, что это слишком геморройная процедура. Тем более при защите сумма может быть значительно уменьшена в суде или вовсе в иске будет отказано.

Сойдёмся на том, что это слишком геморройная процедура.
угу.. понятых надо искать...
Тем более при защите сумма может быть значительно уменьшена в суде или вовсе в иске будет отказано.
100%

- Ты общался с коллектором?
- Да...
- Чё скажешь?
- У меня поменялись эротические фантазии. Сейчас это удаленная халупа, бензопила, коллектор привязанный и много бензина. И еще скотч, скальпель и капельница, чтоб не сдох раньше времени.
- Гуманно...
- Мы ж не варвары.
Надо записать себе, звучит отлично)

угу.. понятых надо искать...

Ой.. понятых можно и нарисовать ) да и продать можно. Просто если есть ип, не ресничками хлопать, а отслеживать действия исполнителя надо.

угу. учитывая ушлость исполнителей, которые за свои 10% готовы на всё (не говоря уже о просто ох*евших государственных исполнителях)
Но к счастью, это надо уж совсем на ип забить

угу. учитывая ушлость исполнителей, которые за свои 10% готовы на всё
У мкня сейчас дело на сумму 230к. Не дай бог прлиграть, конечно, но всяко может быть. Подобных должников на форуме мало, и мало кто может поделиться опытом, когда сумма по ип больше 20 мзп.

Но к счастью, это надо уж совсем на ип забить
или о нём не знать
У мкня сейчас дело на сумму 230к. Не дай бог прлиграть, конечно, но всяко может быть.
всё норм будет : )
одобных должников на форуме мало, и мало кто может поделиться опытом, когда сумма по ип больше 20 мзп.
в таких случаях есть едрср...там разные ситуации попадаются

Назад
Угорі