Монобанк, что могут сделать.

• Автор теми Автор теми Lenok12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 11K

Lenok12

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
80
Бали
5225
Lenok12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день дорогие форвмчан . Кто стадкивался с просрочкой по монобанку?Что от них ждать , и сто кроме звонков они могут делать. Просрочка три месяца, монобанк теперь требует всю сумму к возврату иначе идут а суд. Вот такое получила сообщение в личном кабинете. Подскажите это пугалка или могут это сделать?

Добрый день дорогие форвмчан . Кто стадкивался с просрочкой по монобанку?Что от них ждать , и сто кроме звонков они могут делать. Просрочка три месяца, монобанк теперь требует всю сумму к возврату иначе идут а суд. Вот такое получила сообщение в личном кабинете. Подскажите это пугалка или могут это сделать?
Вы же при получении бумажный договор подписывали? Значит соглашались с условиями пользования карты... Это не мфо с смсками... Поэтому суд легко может быть... Если есть оф доход будут высчитывать, если нет оф дохода не будут высчитывать)))

Переглянути вкладення 45608
Вы же при получении бумажный договор подписывали? Значит соглашались с условиями пользования карты... Это не мфо с смсками... Поэтому суд легко может быть... Если есть оф доход будут высчитывать, если нет оф дохода не будут высчитывать)))
Офицыального нет дохола, то что банки холят в суд я в курсе, меня интересует, именно монобанк, как часто ори обращаються в суд.
Вот таое прочитала. Screenshot_20200418-110451_monobank.webp

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 0
Смски+viber+телефони , стандартні погрози: заборона виїзду, заява в поліцію, виїздна група, суд і навіть погрожували ... продати заборгованість колекторам)))
За рік просрочки 10 тис грн жодного позову, візиту і навіть "макулатуру" не присилають.

P.S. Якщо пані би підписувала договір, то мала б його на руках, а по факту моно видає картку і наклейки з котятами. А підписували ви бланк-анкету, а не договір.

Переглянути вкладення 45608

Офицыального нет дохола, то что банки холят в суд я в курсе, меня интересует, именно монобанк, как часто ори обращаються в суд.
Вот таое прочитала.Screenshot_20200418-110451_monobank.jpg
как ведут себя вообще при просрочке?
доступом к телефонной книге в приложении злоупотребляют, пишут близким?

по монобанк пошла нужная нам практика, пусть идут в суд

Крім того, безпосередньо укладений між сторонами кредитний договір від 25.10.2017 року у вигляді анкети-заяви, підписаної сторонами, не містить і строку повернення кредиту (користування ним).

Однак, враховуючи, що фактично отримані та використані позичальником кошти в добровільному порядку АТ «Універсал Банк» не повернуті, а також вимоги ч. 2ст. 530 ЦК Україниза змістом якої, якщо строк (термін) виконання боржником обов`язку визначений моментом пред`явлення вимоги, кредитор має право вимагати його виконання в будь-який час, що свідчить про порушення його прав, тому суд вважає обґрунтованими вимоги про стягнення з боржника суми непогашеного тіла кредиту згідно наданого позивачем розрахунку заборгованості станом 22.11.2019 року в розмірі 42010,23 гривень. На підтвердження наявності у відповідача суми заборгованості за наданим кредитом (тілом кредиту) в розмірі 43160,23 гривень позивачем жодних доказів суду не надано.

Аналогічну позицію в частині письмової форми договору та підстав врахування додаткових умов, не підписаних боржником, неодноразово висловлено Верховним Судом, зокрема при розгляді справи № 342/180/17-ц (Провадження № 14-131цс19) від 03.07.2019 року.

Так же и у меня уже всю суму требуют Пока молчат иногда звонят Я тоже пока
на морозе сума 24k

Вітаю. В мене 43к боргу і прострочка місяців 5. Спочатку писали в телеграм, дзвонили на телефон (в мене він відключений). Зараз перестали писати. Час від часу приходять різні повідомлення в додаток і на телеграм, типу: "у вас 2 дня, бо подамо в суд", " у вас 2 дня, бо продамо колекторам".
По факту:
- коли дзвонять - ніколи не хамлять і ввічливі ;
- менеджерів, які особисто займаються вашим боргом нема, всі хто дзвонять - звичайні оператори, яким вибиває ваш номер і скрипт розмови з вами ;
- листів не присилали;
- рідних/сусідів/ друзів не достають.
.
Думаю в суд можуть подати, якщо борг більше 10 тисяч. І виграють, якщо ви не прийдете.
У випадку суду можна його виграти по аналогії з судовими справами з Приватбанком, де адвокати боржника доказують, що клієнт не ознайомили з договором при видачі карти.

Що можете сказати на це ?

Вкладення

• D810C2AF-C90E-4E00-8A23-6B066A8037C8.webp
    D810C2AF-C90E-4E00-8A23-6B066A8037C8.webp
    288.5 Кб · Перегляди: 529
  • 8D07C3CA-838F-4E85-8DB0-C8832B2E9330.webp
    8D07C3CA-838F-4E85-8DB0-C8832B2E9330.webp
    176.7 Кб · Перегляди: 313
  • E5555146-77E4-485D-B1EE-4CE761E948F6.webp
    E5555146-77E4-485D-B1EE-4CE761E948F6.webp
    294.3 Кб · Перегляди: 452
что-то не о чем
ни печатей, ни номера дела, похоже на простую пугалку
Теж так подумав перевірив справу В судовій Владі там нічого немає
Єдиний реєстр боржників теж немає

Меня этот недобанк за1371 грн уже достает больше месяца. Нет у меня денег. Нет. Отдали все адвокату а ещё 1200надо заплатить для подачи в суд на Говорова. А сестра соседке все сухари отдала. Как жить не знаю вообще

Конкретно в случае с Монобанком - а был ли там договор со всеми подробными условиями, или например некое подобие "анкеты-присоединения" (как в Привате)?
Это следует выяснить, чтобы понимать перспективу. Суд - он при каком угодно раскладе может быть, ничего ему не мешает)

У меня знакомые получили. На карантине вышли в просрочку. 3 месяца денег не было. Они прислали такую же писень. Там общая сумма долга тыщ 70. А в письме на втором листе написали, что предполагается при подачи в суд. Что сумма долга 300000, 50000 оплата адвоката и 10500 кажется судебные

Знаю, що вони співпрацюють з однією коллекторською компанією
На сайті Судова влада України, станом на 2020 рік, зареєстровано багато позовів від Монобанк про стягнення заборгованості

А я монобанку 25к вишу уже почти 2 года, при этом остаюсь в Грейс периуде и не плачу процентов

Скажите насчитали штрафные. Просрочка 2 мес. Было 2500 1200оплатила. Осталось 980штрафа пишут что подадут в суд. Дали 2дня. Что мне делать. Или это Пугалки. Чеки собираю
Скажите насчитали штрафные. Просрочка 2 мес. Было 2500 1200оплатила. Осталось 980штрафа пишут что подадут в суд. Дали 2дня. Что мне делать. Или это Пугалки. Чеки собираю
Звонят один раз в день и то утром. Скажите пожалуйста
Скажите пожалуйста 3месяца просрочки 2210грн сказали что будут подавать в суд??? Скажите могут они сделать. В прошлом месяце я внесла 1000

Останнє редагування:
Назад
Угорі