Moneyveo за 10 дней просрочки по форс-мажорной ситуации насчитано% в 38 тисяч

• Автор теми Автор теми Wunderl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Искатель,

 предложили следующее:" Згідно ст. 509 ЦК України, компанія виставляє Вам вимогу закрити залишок тіла кредиту до 13.08.2021 р. У разі відсутності надходження грошових коштів, компанія "Moneyveo" буде змушена відступити права вимоги інший компанії."
Я так понимаю, что если я заплачу Ещё раз тело кредита, то остальное спишут?
Или как
Это лучше у них уточнять. Фраза "залишок тіла кредиту" весьма размыта

Это лучше у них уточнять. Фраза "залишок тіла кредиту" весьма размыта
Да, очень не конкретно, это во первых, а во вторых тело аредита и процент и сверху уже всё заплатила.
Соберу все платежи , скрины и буду направлять жалобу всё таки в НБУ

Да, очень не конкретно, это во первых, а во вторых тело аредита и процент и сверху уже всё заплатила.
Соберу все платежи , скрины и буду направлять жалобу всё таки в НБУ
Ваше право. Расскажите потом, чем закончилось

Искатель,

 предложили следующее:" Згідно ст. 509 ЦК України, компанія виставляє Вам вимогу закрити залишок тіла кредиту до 13.08.2021 р. У разі відсутності надходження грошових коштів, компанія "Moneyveo" буде змушена відступити права вимоги інший компанії."
Я так понимаю, что если я заплачу Ещё раз тело кредита, то остальное спишут?
Или как

Стаття 509. Поняття зобов'язання та підстави його виникнення​

1. Зобов'язанням є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов'язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від вчинення певної дії (негативне зобов’язання), а кредитор має право вимагати від боржника виконання його обов'язку.
{Частина перша статті 509 із змінами, внесеними згідно із Законом № 1984-VIII від 23.03.2017}
2. Зобов'язання виникають з підстав, встановлених статтею 11 цього Кодексу.
3. Зобов'язання має грунтуватися на засадах добросовісності, розумності та справедливості.
Пунк 3 они выполнили?

Искатель,

 предложили следующее:" Згідно ст. 509 ЦК України, компанія виставляє Вам вимогу закрити залишок тіла кредиту до 13.08.2021 р.
позвоните и узнайте, может там приемлемая сумма. но требуйте гарантийное письмо.
нбу врядли чем-то поможет, будет стандартная отписка вроде решайте вопрос с кредитором сами.
лучше проконсультируйтесь с юристами, может признать договор недействительным и они вернут переплаты.
в личном кабинете манивео должны быть видны все оплаты.

Там биомусор который Вас никогда не услышит.
Им пофиг - для них важно только когда и сколько.

Поэтому - режим снежинки и ждите предложений.
Но готовьтесь к террору Вас и Ваших близких

Каких нафиг предложений ждать после таких переплат? Слать их на*уй и все

Назад
Угорі