Монейвео подали до суду

• Автор теми Автор теми ParzivalUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 251
  • Перегляди Перегляди 19K

ParzivalUA

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
155
Бали
913
ParzivalUA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір дорогі співфорумці,на мого батька подали до суду учора,найшов на судові владі,він не знає про цей кредит,брав я((.Суд буде проходити у Києві,сам зі Львова,повістка не приходила,порадьте будь ласка що робити,я просто в шоці.

Добрий вечір дорогі співфорумці,на мого батька подали до суду учора,найшов на судові владі,він не знає про цей кредит,брав я:)oops:.Суд буде проходити у Києві,сам зі Львова,повістка не приходила,порадьте будь ласка що робити,я просто в шоці.
Яка сума

Добрий вечір дорогі співфорумці,на мого батька подали до суду учора,найшов на судові владі,він не знає про цей кредит,брав я:)oops:.Суд буде проходити у Києві,сам зі Львова,повістка не приходила,порадьте будь ласка що робити,я просто в шоці.
Ну во первых рассказать отцу.

Ви брали кредит на дані батька, на його картку???
Йому дзвонили, він взагалі в курсі?

Добрий вечір дорогі співфорумці,на мого батька подали до суду учора,найшов на судові владі,він не знає про цей кредит,брав я(:oops:.Суд буде проходити у Києві,сам зі Львова,повістка не приходила,порадьте будь ласка що робити,я просто в шоці.
Як це,незнає???Це Ви брали на батька???

Люди я просто хочу зараз піти і покінчити з життям ,що мені робити?

Назад
Угорі