MONEYVEO насчитали с 500 гривен кредита 32000 процентов

• Автор теми Автор теми Vadim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 75K
Вероятность выиграть суд и отсудить у них переплаченные деньги очень высокая.
Чтоб сказать точнее - надо изучить Ваши документы.
По времени этот процесс может растянуться на несколько месяцев.
По стоимости - пишите в ЛС или на почту, обсудим

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 11405,00 0800219393
що будуть робити?

Останнє редагування модератором:
ирина2402, нічого робити не будуть.мені присилали такі смс напротязі трьох місяців сума була 44000 в кінці кінців передали таліону які теж судом грузили.потім запропонували віддати тіло 10000 я і на них не звертав уваги.таліон продав кредит експрес ці в свою чергу мовчять взагалі.

Tasia, один лист від манівео на початку просрочки.і потім один лист від таліону що вони мої нові кредитори.

баба параска, ну да манівео взагалі з тіла 10000 на 4 день просрочки зробили22000

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 11405,00 0800219393 що будуть робити?
нічого не будуть робити.
якщо подадуть позов до суду - виграйте суд!

Слабаки... даже пригрозить нормально не могут.. очень быстро сдались и продали талиону

Під скажіть манівео продало таліон плюс доки покі не які не присилали дзвонили батькам мені кому ще можуть дзвонити ? І в особистому пише що долг 15000 тисяч а таліон сказало що 28500 якщо заплачу сьогодні 20000 тто спишуть 8500 Якце ?і якщо вони домене не мають ніякого діла то чому в кабінеті долг кому платити ?

Ola0801, нікому.

Мене манівео продали таліону ще місяць тому борг був 44000 прислали смс заплатіть 10000 все інше спишем.бідний таліон нічого не дочекалися продали мене кредит експрес.в кабінеті манівео борг і далі висить хоть присилають смс взяти новий кредит

Ola0801, нікому.

Мене манівео продали таліону ще місяць тому борг був 44000 прислали смс заплатіть 10000 все інше спишем.бідний таліон нічого не дочекалися продали мене кредит експрес.в кабінеті манівео борг і далі висить хоть присилають смс взяти новий кредит
Я вшоці ! я хочу погасить тіло кредиту куди мені заплатить ! ? Просто сьогодні дзвонили мамі і мама сказала що я доросла людина дз до неї і мене більш не турбуйте майно моє по закону в одне місце на рубиш ане відбереш і послала на три букви но мені ніхто не дзвонить може ви знаєте як і кому писати щоб зняли відсоткі а тільки тіло заплатити!

Ola0801, звертайтесь в манівео просіть щоб пішли на поступки.або самі диктуйте їм свої умови.маю тільки на тіло і все

Нужен совет. Займ в манивео еще не просрочен. Тело 8700. Пролонгациями оплачено 1200. Стоит ли птсать в Нацком. Я новичок.

Лимит на нуле. Бомбят карту но я успевал снять. Сегодня не успел. А счёт поменять не могу. Зарплатная. Короче настроение подпортили сучьи дети
мне хватило того,что я сделала перевыпуск карты,счет не меняла и при попытках снять приходила смс об этом,но деньги не снимались...это приват..

Назад
Угорі