Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Потому-что мало , кто защищается в суде.В єдрср рішення за позовами Манівео задоволені, цей факт якось засмучує...
В єдрср рішення за позовами Манівео задоволені, цей факт якось засмучує...

У спрощенному провадження без виклику сторін начебто. У рішенні людина брала кредит у грудні, а в же у лютому позовні вимоги задоволені, виходить, шо Манівео, трясця його бабці, реально звертаються до суду та мають всі шанси на отримання боргу через всі кішки людини?Bugevuge, бо боржники в суд не ходять.

Я до того, якщо спрощене, то людина фізично не знає про вимоги, які вже перебувають на розгляді, не кожен же має змогу/бажання/можливості моніторити ту же судову владу. А потім і випливають арешти на майно, заборони виїзду тощо. Якщо я не правильно вважаю, рада почути оспорювання)Bugevuge, ну і що? Це забороняє відвідувати засідання, подати відгук, заяви, клопотання?
А позовні вимоги осіб до Манівео залишаються без розгляду за різних причин, проте якщо вимагають визнати порушене право споживача, то тверда відмова відразуBugevuge, ну і що? Це забороняє відвідувати засідання, подати відгук, заяви, клопотання?

Насколько я помню, даже такое, "упрощенное", решение суда можно обжаловать или апелляцию подать...Я до того, якщо спрощене, то людина фізично не знає про вимоги, які вже перебувають на розгляді, не кожен же має змогу/бажання/можливості моніторити ту же судову владу. А потім і випливають арешти на майно, заборони виїзду тощо. Якщо я не правильно вважаю, рада почути оспорювання)
А позовні вимоги осіб до Манівео залишаються без розгляду за різних причин, проте якщо вимагають визнати порушене право споживача, то тверда відмова відразу![]()
Подавати можна все, шо хоч) проте варіант виграти апеляцію або програти, як кажуть, фіфті/фіфті)))))Насколько я помню, даже такое, "упрощенное", решение суда можно обжаловать или апелляцию подать...