Монетка подала в суд

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 9K
Тепер обдзвін всього села, а все село дзвонить мені. Особливо "улюблені" сусіди грозяться написати на мене заяву в прокуратуру за те що я вказала їх поручителями😀 Йой, скільки ж то судів буде. Особливо активні вже поговорили з монеткою яка люб'язно надала їм фото мого договору.

Це допоможе?
допоможе (можливо) запис розмови і заява про кримінальне правопорушення в поліцію і прокуратуру по місцю реєстрації мінєтки
мол, пітухи представляються поліцією
ей, поліція, як вам таке?

Не факт, але може серанути той миколайович з роздвоєнієм лічності
Написала, але щось він вже не бажає спілкуватись. Зате сусіди погрожують не гірше колекторів. Вже завтра йтимуть в прокуратуру з заявою на мене

Що ж у Вас за село таке, з такими сусідами...
То хай іде і пише. Сміх та й годі. Як він може бути поручителем, без своєї згоди на це, елементарно. Що ж люди такі темні, я не знаю. Ладно, коли це старше покоління 70+. А так.. ну не розумію я цього( з такими кумами і вороги не потрібні(

Що то за кум такий?
Яке село, такий і кум🤣 У всіх є помилки молодості - мене видно такою помилкою є кум🤣 теж грозиться приїхати на розборки. Де ж я їх всіх поміщу. Мені ще ж виїзду групу треба зустріти з хлібом і сіллю🤔
То хай іде і пише. Сміх та й годі. Як він може бути поручителем, без своєї згоди на це, елементарно. Що ж люди такі темні, я не знаю. Ладно, коли це старше покоління 70+. А так.. ну не розумію я цього( з такими кумами і вороги не

То хай іде і пише. Сміх та й годі. Як він може бути поручителем, без своєї згоди на це, елементарно. Що ж люди такі темні, я не знаю. Ладно, коли це старше покоління 70+. А так.. ну не розумію я цього( з такими кумами і вороги не потрібні(
Роблять вигляд що дуже розумні. Мало того, вони ще й дзвонили в монетку і уточняли чи брала я кредит

Ладно, коли це старше покоління 70+. А так..
Моєму батьку 70+++++++... так він з них перся... коли казали "ми його розшукуємо бо він винен гроші", батько відповідав як знайдете, дайте знати бо він мамі не дзвонив давно і вона хвилюється

Моєму батьку 70+++++++... так він з них перся... коли казали "ми його розшукуємо бо він винен гроші", батько відповідав як знайдете, дайте знати бо він мамі не дзвонив давно і вона хвилюється
Та батьки теж адекватно відреагували, а от молодше покоління навпаки - погрожують теж

а от молодше покоління навпаки - погрожують теж
Перепрошую за мій англіцкій , але для всіх кому щось не подобається :

1712254241588.webp

І вам... продовжуйте :попкорн:
Хто знає хто це?+380930932048
Для таких питань є інший розділ :

В мене ,напевно, буде таж сама ситуація
Договір з грудня 2022року
В минулому році були ті шалені автодозвони.
А на цьому тижні звонили,представлялися поліцією,після того як я на це не повівся,написали в телеграм,що будуть подавати до суду (вказали що я наче заволодів їх грошима)
Найгірша ,як на мене компанія.В суд подають в 5 разів більше+9000 на їхнього штатного юриста
Мені теж телефонували що поліція, і рідним і навіть на роботу. Що робити не знаю, руки опускаються

Назад
Угорі