Monetka подала до суду після оплати кредиту по гарантійному листу

• Автор теми Автор теми malva38
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
вони написали в гарантійці, що закриють договір якщо ви оплатите ту суму?

так..ще й надали довідку про відсутність заборгованості
так

і після оплати надіслали довідку про відсутність заборгованості

і після оплати надіслали довідку про відсутність заборгованості
Можете написати заперечення проти розгляду. Мотивуйте тим, що договір закритий і наявні всі довідки. Обов'язково додайте копії.

Про юриста вже писали, то ж повторювати не буду. Результат не гарантує ніхто, бо суддя може бути лінивим і не читаючи махне рукою.

Просто оці всі гарантійні та довідки про закриття якщо не підписані КЕПом, то як доказ можуть не пройти в суді. Також треба було звернутись в УБКІ якщо монетка є партнером, щоб ті кинули запит на перевірку закриття боргу по вашій довідці.

Просто оці всі гарантійні та довідки про закриття якщо не підписані КЕПом, то як доказ можуть не пройти в суді. Також треба було звернутись в УБКІ якщо монетка є партнером, щоб ті кинули запит на перевірку закриття боргу по вашій довідці.
я заходила до електронного кабінету Монетки - статус кредиту - закритий

я заходила до електронного кабінету Монетки - статус кредиту - закритий
Та статус там то нехай собі буде, але суд то трохи не кабінет підвальщиків.
Щось нове нині сталось?
Юристи що радять?

привіт...я мабуть л0х!! оплатила по гарантійному листі кредит...монетка обіцяла в листі відізвати позов...морозяться ..справа вже призначена до розгляду.. пишу їм а вони - не переживайте відізвемо...чи потрібно мені робити якісь дії..чи просто із квитанцією і гарантійним листом йти в суд
Ви можете сами прийти в суд на заседание, предъявить свои доказательства суду , также при них можете зайти в ЛК монетки и показать что кредит закрыт. В крайнем случае требовать у суда экспертизы гарантийного листа и переноса суда до результатов экспертизы . Я В суд бы пошёл лично и сам всё это предоставил . Также если прошло 3 года с момента окончания договора с монетой (это дата отдачи кредита) то вообще можно заявить о сроки исковой давности. Также заявить суду о том что монетку лишили лицензии

привіт...я мабуть л0х!! оплатила по гарантійному листі кредит...монетка обіцяла в листі відізвати позов...морозяться ..справа вже призначена до розгляду.. пишу їм а вони - не переживайте відізвемо...чи потрібно мені робити якісь дії..чи просто із квитанцією і гарантійним листом йти в суд
Якщо в вас в гарантійному листі від монетка вказано, що вони зобов'язуються відізвати позов до суду - то ви виграєте цей суд.
Якщо не вказано - в мене для вас погані новини.
Взагалі, все залежить від формулювань, викладених в гарантійному листі: тобто там чітко має бути викладено, що монетка зобов'язується у разі виконання умов по гарантійному листу відізвати позов.
Вам треба було перш ніж сплачувати - важливо читати, що саме зобов'язується зробити монетка.
Взагалі - гівняна контора.
Якщо в вас в гарантійному листі від монетка вказано, що вони зобов'язуються відізвати позов до суду - то ви виграєте цей суд.
Якщо не вказано - в мене для вас погані новини.
Взагалі, все залежить від формулювань, викладених в гарантійному листі: тобто там чітко має бути викладено, що монетка зобов'язується у разі виконання умов по гарантійному листу відізвати позов.
Вам треба було перш ніж сплачувати - важливо читати, що саме зобов'язується зробити монетка.
Взагалі - гівняна контора.
Ви можете сами прийти в суд на заседание, предъявить свои доказательства суду , также при них можете зайти в ЛК монетки и показать что кредит закрыт. В крайнем случае требовать у суда экспертизы гарантийного листа и переноса суда до результатов экспертизы . Я В суд бы пошёл лично и сам всё это предоставил . Также если прошло 3 года с момента окончания договора с монетой (это дата отдачи кредита) то вообще можно заявить о сроки исковой давности. Также заявить суду о том что монетку лишили лицензии
Але позбавлення ліцензії не скасовує прав вимоги по боргам. Тут закон не на вашому боці.

Ціна таким "гарантійним листам" на мейл - 1,5 копійки в базарний день.
Завжди кажу - тільки на ваш страх та ризик.

Mercato®, з іншого боку - така ж ціна як і договорам підписаним одноразовим ідентифікатором, на основі умов яких суди присуджують борги)) тому - на мою думку - буде дивно, якщо суд не врахує таку гарантійку і чек про оплату, як доказ того, що зобов'язання виконані

Uprising, строго по правилам там вообще нужен отдельный договор.
Документ должен быть с КЭП или на бумаге.

Оплата по так званому гарантійному листу - це Ваша фатальна помилка. Ви тим самим визнали "борг" в розмірі їхніх забаганок. Далі все залежить від судді, але варто врахувати, що після початку війни суддів ніби підмінили. Якщо маєте оригінал так званого гарантійного листа і будете кваліфіковано захищатись, то є шанс виграти. Але, на мій погляд. не дуже високий. Чому я і раджу всім ні в якому разі не вестись на обіцянки-цяцянки цих монеток та інших подібних ОЗУ. Якби Ви не платили, то, на мій погляд, шанси відбитись у Вас були б дещо вищі.

Назад
Угорі