привіт...я мабуть л0х!! оплатила по гарантійному листі кредит...монетка обіцяла в листі відізвати позов...морозяться ..справа вже призначена до розгляду.. пишу їм а вони - не переживайте відізвемо...чи потрібно мені робити якісь дії..чи просто із квитанцією і гарантійним листом йти в суд
Якщо в вас в гарантійному листі від монетка вказано, що вони зобов'язуються відізвати позов до суду - то ви виграєте цей суд.
Якщо не вказано - в мене для вас погані новини.
Взагалі, все залежить від формулювань, викладених в гарантійному листі: тобто там чітко має бути викладено, що монетка зобов'язується у разі виконання умов по гарантійному листу відізвати позов.
Вам треба було перш ніж сплачувати - важливо читати, що саме зобов'язується зробити монетка.
Взагалі - гівняна контора.
привіт...я мабуть л0х!! оплатила по гарантійному листі кредит...монетка обіцяла в листі відізвати позов...морозяться ..справа вже призначена до розгляду.. пишу їм а вони - не переживайте відізвемо...чи потрібно мені робити якісь дії..чи просто із квитанцією і гарантійним листом йти в суд
Якщо в вас в гарантійному листі від монетка вказано, що вони зобов'язуються відізвати позов до суду - то ви виграєте цей суд.
Якщо не вказано - в мене для вас погані новини.
Взагалі, все залежить від формулювань, викладених в гарантійному листі: тобто там чітко має бути викладено, що монетка зобов'язується у разі виконання умов по гарантійному листу відізвати позов.
Вам треба було перш ніж сплачувати - важливо читати, що саме зобов'язується зробити монетка.
Взагалі - гівняна контора.
Ви можете сами прийти в суд на заседание, предъявить свои доказательства суду , также при них можете зайти в ЛК монетки и показать что кредит закрыт. В крайнем случае требовать у суда экспертизы гарантийного листа и переноса суда до результатов экспертизы . Я В суд бы пошёл лично и сам всё это предоставил . Также если прошло 3 года с момента окончания договора с монетой (это дата отдачи кредита) то вообще можно заявить о сроки исковой давности. Также заявить суду о том что монетку лишили лицензии
Але позбавлення ліцензії не скасовує прав вимоги по боргам. Тут закон не на вашому боці.