Мої прострочення по МФО

• Автор теми Автор теми Olena0491
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K

Olena0491

Форумчанин
Дописи
79
Реакції
57
Бали
5090
Olena0491 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора мої дорогі форумчани. Маю вже просрочки два місяці і нічого страшного поки що не сталося. І я хочу Вам подякувати за те що існує такий сайт який дає таку велику підтримку для всіх.Мені до цього було дуже страшно не платити пролонгації бо всі ж дізнаються, а тепер наплювати. Я навіть боялась це розповісти чоловіку) А коли розповіла то дізналася що в нього теж таке сама. Просто боявся сказати як і я.

Доброго вечора мої дорогі форумчани. Маю вже просрочки два місяці і нічого страшного поки що не сталося. І я хочу Вам подякувати за те що існує такий сайт який дає таку велику підтримку для всіх.Мені до цього було дуже страшно не платити пролонгації бо всі ж дізнаються, а тепер наплювати. Я навіть боялась це розповісти чоловіку) А коли розповіла то дізналася що в нього теж таке сама. Просто боявся сказати як і я.
Які мфо у Вас є? Як себе поводять?

Муж и жена одна Сатана ?
Вот и хорошо что все рассказали и в дальнейшем всегда будьте честны перед друг другом ??

Ну вот, два сапога пара, вам есть о чем беседовать. (я в хорошем смысле слова, без обид, если что)

Які мфо у Вас є? Як себе поводять?
Ой у мене Їх 13 : Дінеро, Укрпозика, Кредитпро, Монейвео, Кредит каса, швидко гроші, Бистрозайм, Мілоан, Глобал кредит, май кредит, качає гроші, СОС кредит
Ой у мене Їх 13 : Дінеро, Укрпозика, Кредитпро, Монейвео, Кредит каса, швидко гроші, Бистрозайм, Мілоан, Глобал кредит, май кредит, качає гроші, СОС кредит
А в мого чоловіка теж майже так. Він хотів платити але я заборонила йому взагалі

Як дінеро і укрпозика? Когось ще турбують? У мене завтра протермінування, то хвилююся, чого від них очікувати(

Щоб ви розуміли то мої батьки лишили мене в Україні а самі імігрували до Канади. А я тут сама лишилася, доречі швидко гроші мені телефонували за чоловіка і сказали що знають ім'я та по-батькові мєї мами. Доречі реально її назвали о
Пропонували, але в мене коштів немає наївні пропозиції, тому я їх всіх ігнорую. І чоловіка навчила та Щек за нього відбиваюся

Щоб ви розуміли то мої батьки лишили мене в Україні а самі імігрували до Канади. А я тут сама лишилася, доречі швидко гроші мені телефонували за чоловіка і сказали що знають ім'я та по-батькові мєї мами. Доречі реально її назвали о
Пропонували, але в мене коштів немає наївні пропозиції, тому я їх всіх ігнорую. І чоловіка навчила та Щек за нього відбиваюся
Номера с мужем поменяйте и живите себе спокойно.

А как можно жыть с мужем и не знать о микррзаймах друг друга...

А как можно жыть с мужем и не знать о микррзаймах друг друга...
Тому що потрібно більше говорити а не мовчати, якби я або він сказав би раніше то було б менше проблем
Вообще никак, они пытаются дозвониться ко мне, а я мороз. Уже 3 месяца
А колажі вже були?
32 сарая и 9 месяцев просрочки
І як вони Вас діставали і вашу родину?

Мы с мужем сразу за одно были, но все равно это лутше чем тогда когда люди бросают друг друга из за фин проблем
это вообще дикость.. Сколько даже здесь читала что муж на развод подает и т.д... В голове не укладывается

веселая семейка :D :D :D молодцы что объеденились)))
Мы с мужем сразу за одно были, но все равно это лутше чем тогда когда люди бросают друг друга из за фин проблем
Просто я для чоловіка була ідеально бо маю квартиру в Києві і дачу і багато чого іншого, але коли він дуже мало заробляв і не міг нас витягнути тоді я і набралась цих кредитів. Просто якби ми з ним поговорили раніше цих проблем би не було.

Назад
Угорі