могут ли наложить арест на соцвыплаты?

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 2K

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте интересует вопрос а на деньги которые получаю на детей могут наложить арест на счет имею ввиду?

Переводится очень легко,по крайней мере в моем сов безе ни бумаг ничего не собирала,номер почты и индекс сказала!с банком и то сложнее было,побеги бумажки возьми...

Доброго вечора. Аналогічна ситуація. Перевела кошти на пошту в телефонному режимі. Але! Працівниця собезу сказала що якщо до них прийде виконавчий лист з постановою на зняття 20% від суми то будуть знімати.
Могут и накладывают,хоть по закону не имеют права
Так Ви праві. На привеликий жаль закони писані не для простих людей.

Доброго вечора. Аналогічна ситуація. Перевела кошти на пошту в телефонному режимі. Але! Працівниця собезу сказала що якщо до них прийде виконавчий лист з постановою на зняття 20% від суми то будуть знімати.

Так Ви праві. На привеликий жаль закони писані не для простих людей.
В смысле снимать будут на каком основании?
С детских снимать они ни че не перепутали?

Переводится очень легко,по крайней мере в моем сов безе ни бумаг ничего не собирала,номер почты и индекс сказала!с банком и то сложнее было,побеги бумажки возьми...
Підскажіть будь ласка ви рахунки на соц виплати в банку закривали. Бо кошти я перевела на пошту. А картка відкрита.

Підскажіть будь ласка ви рахунки на соц виплати в банку закривали. Бо кошти я перевела на пошту. А картка відкрита.
Вот получу в этом последнюю выплату и пойду закрою счёт,он мне не нужен!

В смысле снимать будут на каком основании?
С детских снимать они ни че не перепутали?
На основі постанови суду і виконавчого впровадження. Так мені сказали. Хоча юрист казав що ніякого права вони не мають це робити. Я запитала співпюробітницю собезу чи є такі випадки в них що знімають з дитячих відповідь була так. Сама в шоці.
Дку
Вот получу в этом последнюю выплату и пойду закрою счёт,он мне не нужен!
Дякую за відповідь.

На основі постанови суду і виконавчого впровадження. Так мені сказали. Хоча юрист казав що ніякого права вони не мають це робити. Я запитала співпюробітницю собезу чи є такі випадки в них що знімають з дитячих відповідь була так. Сама в шоці.
Дку
Дякую за відповідь.
Не имеют права!хотя я перевела из за ИНН,а суд то такое пусть выиграют еще

Дку
Дякую за відповідь.
Могут, снимают с карточки только потому что на эту карточку поступали и другие деньги, оплаты. Потом объяснять что к чему долго и сложно!
Вам правильно написали. На всякий случай, детские деньги переведите на почту. Это быстро и безопасно!!! Их никто не тронет!!!
А карточку, с которой было что-то снято, закройте. И для своих нужд лучше перейдите в другой банк.

Здравствуйте интересует вопрос а на деньги которые получаю на детей могут наложить арест на счет имею ввиду?
Закон Украины о исполнительном производстве ст72.
Не имеют права!хотя я перевела из за ИНН,а суд то такое пусть выиграют еще
виплати ви перевили на почту, а рахунок в банку закрили?
Могут, снимают с карточки только потому что на эту карточку поступали и другие деньги, оплаты. Потом объяснять что к чему долго и сложно!
Вам правильно написали. На всякий случай, детские деньги переведите на почту. Это быстро и безопасно!!! Их никто не тронет!!!
А карточку, с которой было что-то снято, закройте. И для своих нужд лучше перейдите в другой банк.
А пенсійні виплати теж краще на пошту перевести?
Чи обов'язково закривати картку банку на яку надходять пенсійні кошти, чи хай відкрита весить з рублем?

Останнє редагування:
А пенсійні виплати теж краще на пошту перевести?
Чи обов'язково закривати картку банку на яку надходять пенсійні кошти, чи хай відкрита весить з рублем?
Мы живем в такой чудесной стране, в которой, без вашего ведома могут сделать что угодно! А потом вы будете доказывать, что они не правы. А далее вам просто вернут когда-нибудь. Легче всего это сделать с карточками. С карточкой, на которую приходят не только соц выплаты, это делается элементарно! Если вы знаете, что у вас есть угроза списания, постарайтесь пользоваться почтой и наличными. Вам будет спокойнее!!!

Я так і зробила перевела на пошту. Але всеодно сказали якщо в Собез прийде якийсь лист щодо знімання коштів вони будь знімати їх. Але яким чином вони будуть відраховувати 20% якщо гроші будуть поступати на поштове відділення я так і не зрозуміла.

Кошти, на які не може бути звернено стягнення

1. Стягнення не може бути звернено на такі виплати:

1) вихідну допомогу, що виплачується в разі звільнення працівника;

2) компенсацію працівнику витрат у зв’язку з переведенням, направленням на роботу до іншої місцевості чи службовим відрядженням;

3) польове забезпечення, надбавки до заробітної плати, інші кошти, що виплачуються замість добових і квартирних;

4) матеріальну допомогу особам, які втратили право на допомогу по безробіттю;

5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;

6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;

7) допомогу при усиновленні дитини;

8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

9) допомогу на дітей одиноким матерям;

10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

11) допомогу на лікування;

12) допомогу на поховання;

13) щомісячну грошову допомогу у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства громадян, які проживають на території, що зазнала радіоактивного забруднення;

14) дотації на обіди, придбання путівок до санаторіїв і будинків відпочинку за рахунок фонду споживання.

2. Стягнення не здійснюється також із сум:

1) неоподатковуваного розміру матеріальної допомоги;

2) грошової компенсації за видане обмундирування і натуральне постачання;

3) вихідної допомоги в разі звільнення (виходу у відставку) з військової служби, служби в поліції та Державної кримінально-виконавчої служби України, а також грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та в інших випадках, передбачених законом;

4) одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві;

5) грошової допомоги, пов’язаної з безоплатним забезпеченням протезування (ортезування) учасника антитерористичної операції, учасника здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, які втратили функціональні можливості кінцівок, благодійної допомоги, отриманої зазначеними особами, незалежно від її розміру та джерела походження.

Назад
Угорі