мое решение по суду с форзой

• Автор теми Автор теми Irenka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 6K
azo199217, если Форза подавала в суд на признание договора действительным, а это значит что он по каким то причинам уже считался не действительным, потому и нет нужды повторять это в решении суда. Хотя может в полном решении это и будет указано. В любом случае сейчас не надо никому ничего платить

azo199217, если Форза подавала в суд на признание договора действительным, а это значит что он по каким то причинам уже считался не действительным, потому и нет нужды повторять это в решении суда. Хотя может в полном решении это и будет указано. В любом случае сейчас не надо никому ничего платить
платить вообще не нужно.. но это решение факт долга не отменяет

azo199217, у каждого свое мнение. И не стоит вообще об этом говорить пока нет полного решения суда

Я честно говоря до конца не очень верила что вообще ничего не нужно будет платить!!!А теперь рада!!!!!!!:dance4:
Post automatically merged:

Нашла в своём городе адвоката.Были с ним небольшие разногласия, но все решили.И в итоге все получилось!!!!Уррра!!Теперь он говорит, месяц подождать(вдруг аппеляцию подадут) и можно праздновать победу!!
А вы не ходили на суд и не писали отзыв?И сколько присудили?Уже платите?
Тело 8000 пролонгаций небыло 11520 +1900 судовой сбор ,еще ничего не платила я заграницей.Вот я понимаю люди боряться с этими уродами ,а мои не захотели да и некому было ходить ...Вы молодец !!!! Давайте с ними бороться и выигрывать !

Эта ситуация - банальный совет для тех, кто форзе должен давно. У них месяца 4 как поменялись договора и они их вывесили в ЛК. Старый договор недействителен, они это сами подтверждают. Подпишите новый - будете платить через свою же глупость. Автор, мои поздравления. Скоро сам начну в судах воевать. Особенно с КредитКапитал и ПрофитКапитал, они уже просто надоели.

Эта ситуация - банальный совет для тех, кто форзе должен давно. У них месяца 4 как поменялись договора и они их вывесили в ЛК. Старый договор недействителен, они это сами подтверждают. Подпишите новый - будете платить через свою же глупость. Автор, мои поздравления. Скоро сам начну в судах воевать. Особенно с КредитКапитал и ПрофитКапитал, они уже просто надоели.
Это не только Форзы касается, у меня с марта пошли просрочки, и где-то в конце марта - начале апреля, так же новые договора появились в ЛК алексов, КФ.ЮА и еще кого-то, у алексов так и было написано, что договора исправлены с учетом требований НКФУ, так что можно с ними со всеми через суд бороться, кто не подписывал новые договора в ЛК.

Это не только Форзы касается, у меня с марта пошли просрочки, и где-то в конце марта - начале апреля, так же новые договора появились в ЛК алексов, КФ.ЮА и еще кого-то, у алексов так и было написано, что договора исправлены с учетом требований НКФУ, так что можно с ними со всеми через суд бороться, кто не подписывал новые договора в ЛК.
Кф,не підписувала)))

Вот и аппеляцию Форза проиграла!!!
З урахуванням наведеного колегія суддів вважає, що рішення суду ухвалено з додержанням вимог закону і підстав для його скасування не вбачається.
Керуючись ст. ст. 374, 375, 381-384 ЦПК України, колегія суддів,-

ПОСТАНОВИЛА:
Апеляційну скаргу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРЗА» залишити без задоволення.

З урахуванням наведеного колегія суддів вважає, що рішення суду ухвалено з додержанням вимог закону і підстав для його скасування не вбачається.

ПОСТАНОВИЛА:
Апеляційну скаргу ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРЗА» залишити без задоволення.
поздравляем. а как все прошло в первой инстанцие?

ПОСТАНОВИЛА:
Поздравляю. Хотелось бы посмотреть на реакцию этих убл*дков.

azo199217, відміняє, оскільки підтверджує відсутність цивільно-правових відносин та, відповідно, фінансових зобов'язань.

Вот пока мое решение по суду с форзой(развернутое решение будет чуть позже)Когда заберу у адвоката полное решение напишу что там.
РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

02 вересня 2019 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд міста Запоріжжя у складі:

судді Круглікової А.В.,

за участю секретаря судового засідання Іщенко А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу

за позовом: ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРЗА», юридична адреса: 04080, м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, буд. 15/15, адреса для листування: 65012, м. Одеса, вул. Гімназична, буд. 21, оф. 1

до відповідача: ОСОБА_1 , АДРЕСА_1

про визнання дійсним договору про надання позики та стягнення заборгованості за кредитним договором в розмірі 16 250 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Керуючись ст.ст. 141, 258, 259, 263-265, 266, 268, 273 ЦПК України, суд, -

ВИРІШИВ:

У задоволенні позову відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Запорізького апеляційного суду через Комунарський районний суд м. Запоріжжя. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому відповідного рішення суду.

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя А.В.Круглікова
Вітаю.

ПОСТАНОВИЛА:
Irenka, розмістіть, будь ласка, судові рішення обох інстанцій.

Вот пока мое решение по суду с форзой(развернутое решение будет чуть позже)Когда заберу у адвоката полное решение напишу что там.
РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

02 вересня 2019 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд міста Запоріжжя у складі:

судді Круглікової А.В.,

за участю секретаря судового засідання Іщенко А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу

за позовом: ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФОРЗА», юридична адреса: 04080, м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, буд. 15/15, адреса для листування: 65012, м. Одеса, вул. Гімназична, буд. 21, оф. 1

до відповідача: ОСОБА_1 , АДРЕСА_1

про визнання дійсним договору про надання позики та стягнення заборгованості за кредитним договором в розмірі 16 250 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Керуючись ст.ст. 141, 258, 259, 263-265, 266, 268, 273 ЦПК України, суд, -

ВИРІШИВ:

У задоволенні позову відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Запорізького апеляційного суду через Комунарський районний суд м. Запоріжжя. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому відповідного рішення суду.

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя А.В.Круглікова
Судья мог бы выразить это короче...
- Нюхайте пuсю, ребята! :ahaha: :lol::__:

Назад
Угорі