Щоденник Много открытых мфо, начались просрочки, как быть

• Автор теми Автор теми Мистер кот
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 693

Мистер кот

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Мистер кот не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет, набрался мфо, очень много окло 20 штук, начались просрочки, как быть не знаю, кредит никто не дает, готов с % взять и не у кого, займы где то на 180к, как быть.

Всем привет, набрался мфо, очень много окло 20 штук, начались просрочки, как быть не знаю, кредит никто не дает
А вас це дивує?)
готов с % взять и не у кого, займы где то на 180к, как быть.
:facepalm:

Візьмете а далі що?
З 180 стане 250 припустим, як це має покращити ситуацію?

Напишите свой список МФО
Слон, селфи, манивео, лимон, кредит касса, кредит7, кредит +, аванс, фин бар, Алекс, лку, тенго, макси кредит, мена, топ1, майкредит, ещё много разных непомню

Слон, селфи, манивео, лимон, кредит касса, кредит7, кредит +, аванс, фин бар, Алекс, лку, тенго, макси кредит, мена, топ1, майкредит, ещё много разных непомню
Це звісно не приємно. Але і це можна пережити і більше вже ніде не брати. Добре що вам вже відмовляють, бо список може дійти до 32. Як наприклад в мене було…(вже немає)
Перше що потрібно зробити це ніде не намагатись брати ще!!! Сказати рідним правду, не просити допомоги в рідних. Набиратись терпіння і чекати поки запропонують тіло або вигідні умови для вас.

Аванс і Фінбар погодять за тіло десь після 2 місяців прострочки
Майкредит відразу пишіть їм і в НБУ щоб зупинили нарахування (їх договір на 30 днів), вони дають норм адекватну реструктуризацію
Макс Кредит можуть замахувати і дзвонити рідні, але погодять за тіло + комісія 10% - можна домовитись на 2-3 платежі
Кредит каса і кредит 7 кончені, важко домовитись, будуть бомбити дзвінками
З манівео і лимон можна домовлятись з перших днів прострочки

Аванс і Фінбар погодять за тіло десь після 2 місяців прострочки
Майкредит відразу пишіть їм і в НБУ щоб зупинили нарахування (їх договір на 30 днів), вони дають норм адекватну реструктуризацію
Макс Кредит можуть замахувати і дзвонити рідні, але погодять за тіло + комісія 10% - можна домовитись на 2-3 платежі
Кредит каса і кредит 7 кончені, важко домовитись, будуть бомбити дзвінками
З манівео і лимон можна домовлятись з перших днів прострочки
не знаю лично по мне Кредит7 самые адеватные на 30 день, легко на тело идут

не знаю лично по мне Кредит7 самые адеватные на 30 день, легко на тело идут
Думаю то залежить від тіла
В мене тьотку бомлять півроку, недавно в суд подали...але тіло в неї максимально можливе яке дають
А що то за такі лку?

Назад
Угорі