много мфо, буду писать на всех в нацком

• Автор теми Автор теми buga23237
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 317
  • Перегляди Перегляди 15K
  • Теґи Теґи
    много мфо
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Orusia89, В мене дідусь із 4 ст раку легень прожив 2 роки, тільки останній місяць в ньогт були болі і то не дуже сильні. Метастази були кругом + щей рак шкіри. Один раз робили тільки хімію після чого за пару місяців його не стало. Ми його лікували народними методами і протримали його живим так довго. Тому підтримую ,що в кожного однакова хвороба протікає по різному
Len4ik, в мене бабусі, коли привезли в лікарню, в обличчя сказали:" Ви ще живі?" болячок повно тай на 1 групі ще з 92 року, але жива і старається жити. Зараз є підозра раку горла, але після такого вона категорично не хоче в лікарню

Orusia89, В мене дідусь із 4 ст раку легень прожив 2 роки, тільки останній місяць в ньогт були болі і то не дуже сильні. Метастази були кругом + щей рак шкіри. Один раз робили тільки хімію після чого за пару місяців його не стало. Ми його лікували народними методами і протримали його живим так довго. Тому підтримую ,що в кожного однакова хвороба протікає по різному
Len4ik, в мене бабусі, коли привезли в лікарню, в обличчя сказали:" Ви ще живі?" болячок повно тай на 1 групі ще з 92 року, але жива і старається жити. Зараз є підозра раку горла, але після такого вона категорично не хоче в лікарню
Рак шкіри переважно легко протікає! Але буває всяке

У мене коли в дитини запідозрили коклюш лікар так само спитав, як він до цього часу вижив. Коклюш не підтвердили. Або іще випадок в поліклініці, одній жінці на весь коридор повідомляла про сифіліс не лікар і не в кабінеті а лаборантка що видавала бумажку з результатом і це в Києві, кричала як на базарі

Orusia89, рак легень дуже тяжко було лікувати, так як виявили вже на 4ст. Але дідусь прожив з четвертиною однієі легені майже 2 роки. І до останнього з його метастазами кругом, наркотичні препарати так йому і не давали. При пам'яті до останньогт теж був
8Marta, я взагалі в шоці що робиться зараз

У мене коли в дитини запідозрили коклюш лікар так само спитав, як він до цього часу вижив. Коклюш не підтвердили. Або іще випадок в поліклініці, одній жінці на весь коридор повідомляла про сифіліс не лікар і не в кабінеті а лаборантка що видавала бумажку з результатом і це в Києві, кричала як на базарі
Ну за це можна садити за розголошення лікарської таємниці

Ну за це можна садити за розголошення лікарської таємниці
Можна, але людина в шоці від діагнозу і про те що всі чують, мала бажання просто втекти, що там далі не знаю, але від таких дикунських випадків я просто в шоці

А многих посадили , за разглашение банковской тайны? Садить то надо, только вот никто не делает этого ((
Ну з медичною таємницею тут зовсім інше знаю випадки за які наказували

Дарова "мошенники" и беспредельщики!
Ну чё там, проверили человечка?
Смотрю, что она "офлайн")

судя по постам еще и дедушка высветился!
потом еще будет смертельно больной кот с кучей просрочек

від мікрозайма не постраждала ні одна собака )))

..."Я даже не знаю что ответить.. ну списание% наверное..
вот в укр кредит финанс тело 5000, два раза пролонгация 1400 и 1600 грн, сейчас хотят 8700 грн и сума растет. Готова оплатить тело " ....

Обосновал ?!
:vinsent::vinsent::vinsent:
Всм, у меня тело 5000 грн, два раза делала пролонгации 1400 грн, на сегодняшний день у меня 8700, просрочка по моему 2 недели уже. Могу скинуть скрин лк, так что все реально

Всм, у меня тело 5000 грн, два раза делала пролонгации 1400 грн, на сегодняшний день у меня 8700, просрочка по моему 2 недели уже. Могу скинуть скрин лк, так что все реально
Loa, Вы не совсем поняли - человек в одной теме писал, что у неё 7 мфо с телами 1000-3000, а в другой что есть 5000
По крайней мере она так изъяснялась несуразно.

Loa, Вы не совсем поняли - человек в одной теме писал, что у неё 7 мфо с телами 1000-3000, а в другой что есть 5000
По крайней мере она так изъяснялась несуразно.
похоже что топикстартер и Loa - одно лицо.
просто зашла не под тем ником и написала))
так что это Вы не поняли))

Блииин...шо тут творится...:facepalm:
А ты откуда выскочила? :ahaha::facepalm:

Останнє редагування:
Блииин...шо тут творится...:facepalm:
смотрите! девушка которой 20лет пишет выражения 5000штук и еще где то по 3000к вам такой сленг не вызывает подозрения?штуки? косари?я уверен что если спросить у большинства девушек на этом сайте что такое штука косарь кусок четвертак червонец петух ?они даже понятия иметь не будут что это цифры!!!!!!!!!
всех пособников на эшафот!:pravila:

fargo, а можна разшифровку ваших слов? Просто не все понятно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі