Много долгов в мфо помогите, есть мысли о суициде.

• Автор теми Автор теми adamff
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 157
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне 19 лет, я студент, у меня где-то 10-11 мфо , самые крупные майкредит тело 10к и манивео тело 8500, в остальных по 1-3к , просрочки начнутся в середине февраля, что мне делать, уже думаю о суициде честно
ты мало того, что у суициде не думаешь. ты еще и ноешь.
залудоманил? Признавайся!

Мне 19 лет, я студент, у меня где-то 10-11 мфо , самые крупные майкредит тело 10к и манивео тело 8500, в остальных по 1-3к , просрочки начнутся в середине февраля, что мне делать, уже думаю о суициде честно
Не будь дурнем!Тобі 19, мені 36.І так,я теж лізла в петлю...особливо,коли вичитала,що борги спишуть після смерті,а дітям ще й пенсію призначать (((Признаюся,ідіотка,але думки такі були.Місяць пройшов.І думки минули.Роботу шукаю (бо в декреті),рідним розказала,ніби вже більш-менш нормально спілкуємося.Шукай роботу,став антиспам і буде тобі щастя.А як почне знову накривати,подивися відео про дитячі будинки ,будинки маляти:ось кому погано,у них немає рідних,нема мами щоб підтримати,допомогти.Поговори з мамою,вона кричатиме,плакатиме...може не розмовлятиме з тобою день-два.Потім підтримає обов'язково.А якщо подзвонять їй ,та ще й запити почнуть...То там їм і хана.Гроші заробиш,віддасть.Нерви заспокой,а то шлунок болітиме.Ну і ... Що ж ,на майбутнє хороший урок:халявний стр у мишоловці....

Шарлотта, Ознакомился... А почему Вы подумали что я с ним знаком?

• Подобається
Реакції: Neo
Шарлотта, Я подумал, что имелся ввиду автор сообщения, тоесть я...

Тема потеряла смысл, оффтоп, флуд.
Закрыто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі