Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ты меня чутка не понял

Нацком проверяет договор. Нам списывают до +50% и замораживают проценты. Я так понимаю просто мы висим в мфо мёртвым грузом. И оплачивая раз в месяц н-ую сумму гасим общую задолженность (нам ведь не идут больше штрафы)
В таком случае мфо видит что мы постепенно что-то да оплачиваем, и как следствие им нет смысла продавать нас каллам за копейки.
Здравствуйте подскажите с чего начать обращение в нацком? Спасибо. Мелкие оплатила кредиты. Висят еще 6штук. Пишу письма с заявлением о реструктуризации пока ....

Здравствуйте подскажите с чего начать обращение в нацком? Спасибо. Мелкие оплатила кредиты. Висят еще 6штук. Пишу письма с заявлением о реструктуризации пока ....
Почитайте форум для начала перед тем как куда то что то писать!
На тему нацкома ооочень много тем.
В первую очередь на счет того что 1 .07 нацком уже не является регулятором

Первый вопрос: зачем Вам реструктуризация? Вы уверены что потянете ее? Не пишите письма, письмами Вы подтверждаете действия договора ( не повторяйте моих ошибок) и с 1 числа надо писать в нбу

Я когда пишу жалобы в Нацком, сразу в копию ставлю эл.адрес канторы, на которую пишу жалобу.
Вы не поверите, уже 2 полных недели из 20-30 звонков с день плавно перешли в 2-3 звонка В ДЕНЬ. А родных, знакомых и прочее вообще не беспокоят. Отец даже переживать стал, спрашивает, куда они все пропали, почему не звонят...
Можно пожалуйста текст жалобы в Нацком?

Скиньте пожалуйста пример заявки в нацком. И что именно надо вложить к заявке? Договора с мфо, чеки выплат?

ЗАВЖДИ ПИШЕТЬСЯ ІНДИВІДУАЛЬНО ПО ВАШІЙ СИТУАЦІЇ.
З того, щоб подумати перед тим. Що я хочу добитися? І чи це піде на користь чи на шкоду?
Накцком все жалобы поданные в июне будет отправлять в нбу, ответ мне пришел.
Яка адреса НБУ для скарг? Хто знає?

Нет нацкома для мфо больше.усе

Нацком взагалі існував так для «галочки», здійснював формальну відписку...

З того, щоб подумати перед тим. Що я хочу добитися? І чи це піде на користь чи на шкоду?

На сайте нбу есть ел.звернення. я уже писала на банк жалобу, достаточно оперативно отвечали. Правда с 1 июля думаю оперативность закончится.
У

У них там форма для обращения есть скачиваете, заполняете т отправляете на адресс ел. Там все есть

Нацком взагалі існував так для «галочки», здійснював формальну відписку...
Хто нормально обґрунтував, тому нормально відповідали. А хто якусь хрєнь незрозумілу - той таку відповідь і отримував. Там же держслужбовці - не можна прямим текстом посилати
У них там форма для обращения есть скачиваете, заполняете т отправляете на адресс ел. Там все есть
Крім здатності думати головою.

Ранее просили пример обращения в Нацком. Чистив почту, обнаружились парочка примеров:

Доброго дня!
Я, Прізвище Ім'я По-баиькові, дд.мм.рррр. народження, іден.код 1111111111, звертаюсь до Вас з проханням перевірити діяльність мікрофінансової установи ТОВ "ВЕЛЛФІН", яка працює під торгівельною маркою "CreditUp" у зв'язку з тим, що компанія нараховує величезні проценти за користування кредитом.
Кредит #111111 був оформлений на сайті компанії (creditup.com.ua) дд.мм.рррр на суму ... гривень. Проте я не зміг(ла) вчасно повренути його, так як на той час був(ла) звiльний(ена) з роботи і не мав(да) жодного джерела доходу. При цьому, співробітники данної організації були про це проiнформованi, так як телефонували на колишнє місце роботи. Ніякої лояльності з боку організації не було, на взаємовигідне вирішення проблеми компанія не пішла. Попри це, проценти продовжують нараховувати і зараз. Отже, на данний час, на дд.мм.рррр. сума заборгованності становить більше .... гривень, а саме .... гривень, ..коп. 67Постійно телефонують з вимогою терміново погасити борг в повному обсязі.
Таким чином, ТОВ "ВЕЛЛФІН" порушує статтю 21 Закону "Про споживче кредитування", де чітко зазначено, що сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов’язань споживачем на підставі договору про споживчий кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін.
Прошу перевірити законність нарахування таких процентів за користування та провести перевірку діяльності ТОВ "ВЕЛЛФІН".
Скрін з особистого кабінету і договір прикріпляю.
Дякую за увагу і чекаю відповіді.

З повагою, ПІБ
+38(0...
ел.адр.:
Смотрите последнее сообщение. Пример моего обращения.
Дайте образец письма в нацком очень надо

Ранее просили пример обращения в Нацком. Чистив почту, обнаружились парочка примеров:

Доброго дня!
Я, Прізвище Ім'я По-баиькові, дд.мм.рррр. народження, іден.код 1111111111, звертаюсь до Вас з проханням перевірити діяльність мікрофінансової установи ТОВ "ВЕЛЛФІН", яка працює під торгівельною маркою "CreditUp" у зв'язку з тим, що компанія нараховує величезні проценти за користування кредитом.
Кредит #111111 був оформлений на сайті компанії (creditup.com.ua) дд.мм.рррр на суму ... гривень. Проте я не зміг(ла) вчасно повренути його, так як на той час був(ла) звiльний(ена) з роботи і не мав(да) жодного джерела доходу. При цьому, співробітники данної організації були про це проiнформованi, так як телефонували на колишнє місце роботи. Ніякої лояльності з боку організації не було, на взаємовигідне вирішення проблеми компанія не пішла. Попри це, проценти продовжують нараховувати і зараз. Отже, на данний час, на дд.мм.рррр. сума заборгованності становить більше .... гривень, а саме .... гривень, ..коп. 67Постійно телефонують з вимогою терміново погасити борг в повному обсязі.
Таким чином, ТОВ "ВЕЛЛФІН" порушує статтю 21 Закону "Про споживче кредитування", де чітко зазначено, що сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов’язань споживачем на підставі договору про споживчий кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін.
Прошу перевірити законність нарахування таких процентів за користування та провести перевірку діяльності ТОВ "ВЕЛЛФІН".
Скрін з особистого кабінету і договір прикріпляю.
Дякую за увагу і чекаю відповіді.

З повагою, ПІБ
+38(0...
ел.адр.:

Да уж, то що кредити Веллфін до місяця часу і не підпадають під закон про споживче кредитування, то до сраки, я так Поняв. А потім дивуються, чого нацком ( а тепер нбу) буде нах посилати. А мфо з цими чудопісьмами в суд.

Вкладення

• 107405153_3127911557289443_1223630663190476424_n.webp
    107405153_3127911557289443_1223630663190476424_n.webp
    24.1 Кб · Перегляди: 41
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі