Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня.
На форумі є зразок.
Я писала по зразку з форуму і відправляла рекомендованим листом укрпоштою.
Це було більше року тому.Зразки не зберегла.
В якому розділі?

скажіть будь ласка чи можна ім на електронку написати чи потрібно заказним листом?

какой ваш результат! извините если пропустила
Ніхто переплат не повернув,ніхто по переплатах не закрив кредит.Багато,хто після Нацкому списали до тіла,але гарантійні листи ще досі чекаю.
В якому розділі?

Ніхто переплат не повернув,ніхто по переплатах не закрив кредит.Багато,хто після Нацкому списали до тіла,але гарантійні листи ще досі чекаю.

Не правда. Закрили борг по переплаті в "УКПОЗИКА", тіло 6 300 , пролонгації на 12 000. Звернулись в контролюючі органи, які здійснюють наглядову діяльність за МФО. Отримали відповідь, яку в подальшому надіслали в мфо. Надалі отримали довідку про відсутність заборгованості, а також будь яких претензій. Також, борг нікому не продали, якщо виникнуть такі думки.

У Вас закрили,в мене ніхто нічого не закрив по переплатах.Не зрозуміла Вашого обвинувачення в моб сторону???
Так,до тіла кредиту багато які шараги списали.
Але,мабуть ще багато чогр залежить від того,до кого скарга на розгляд попала.
В мене майже всюди був Невінчаний,цим мабуть сказано багато чого.
Та й писала,я більше року тому.Тоді саме Нацком розшевелювався.Зараз можливо іноді вже хоч вигляд роблять,що реагують.

интересно а у невинчаного другие ответы кроме как "все ок" есть?

Через 1545 особливо
Можно через сайт 1545, ответы приходят
Якщо телефонувати на 1545 особливого результату не буде. Отримаєте відповідь: -надайте договір(будь які документи на підставі яких буде здійснена перевірка)
скажіть будь ласка чи можна ім на електронку написати чи потрібно заказним листом?
Надсилайте звернення через урядовий портал

Через 1545 особливо

Якщо телефонувати на 1545 особливого результату не буде. Отримаєте відповідь: -надайте договір(будь які документи на підставі яких буде здійснена перевірка)

Надсилайте звернення через урядовий портал
Я писала через сайт, документы они просят предоставить, поэтому сперва надо писать в МФО с заявлением предоставить договор и все подтверждающие документы. После ответа/не ответа МФО - писать 1545. Мне ответы от нацкомфинуслуг пришли довольно оперативно, другое дело, что на тот момент не пришли ещё договора и прочее или не было факта того, что они проигнорировали мой запрос. Поэтому буду писать повторно в нацкомфинуслуг.

Я писала через сайт, документы они просят предоставить, поэтому сперва надо писать в МФО с заявлением предоставить договор и все подтверждающие документы. После ответа/не ответа МФО - писать 1545. Мне ответы от нацкомфинуслуг пришли довольно оперативно, другое дело, что на тот момент не пришли ещё договора и прочее или не было факта того, что они проигнорировали мой запрос. Поэтому буду писать повторно в нацкомфинуслуг.
на кого пишете?
По моїм спостереженням,походу ні.
я буду ждать оринтировочно к 20 очередные ответы. и если опять будет отписка буду писать жалобу на бездействие найцкомфина

на кого пишете?

я буду ждать оринтировочно к 20 очередные ответы. и если опять будет отписка буду писать жалобу на бездействие найцкомфина
Все у Ваших руках!
Якщо стукати,стукати,стукати...,то можливо колись і відчиняться двері.

Я впершу чергу о
Реєструйтесь на Урядовому сайті. Подавайте ел.звернення. Не потрібно витрачати зайвий час. Набагато швидше.

Все у Ваших руках!
Якщо стукати,стукати,стукати...,то можливо колись і відчиняться двері.
У меня большие переплаты , я хочу чтоб мне помогли закрыть , а в лучшем случае вернуть

можете надати приблизний зразок тексту як писати на урядову

Подскажите процедуру обращения в нацкофин ,електронные договора подавать или те которые пришлет МФО ,если кредит закрыли могу ли я дать запрос в кредит кассу на договора и проплаты ,а потом написать в нацкомфин,просто не могу понять как правильно это все оформить?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі