Мне помог Нацком!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я тоже так хочу отправить и еще продублировать на НБУ.(на всякий случай. Может к тому времени пока дойдет на рассмотрение уже нбу мфохами будет заниматься)
как думаете может еще и жалобу на этого невинчаного написть...типа не выполняет свои обязанности?. Только вот на кого написть? Может тоже на директора Павленко?
Хочете, то напишіть, думаю, що можна спробувати на Павленко. Я почекаю відповіді на попередні звернення, а тоді буде видно, що робити.

Хочете, то напишіть, думаю, що можна спробувати на Павленко. Я почекаю відповіді на попередні звернення, а тоді буде видно, що робити.
Посоветуйте...образец есть...а отправлю пачку док на юр адрес им..а получателя тел?? Сенк

Я тоже так хочу отправить и еще продублировать на НБУ.(на всякий случай. Может к тому времени пока дойдет на рассмотрение уже нбу мфохами будет заниматься)
как думаете может еще и жалобу на этого невинчаного написть...типа не выполняет свои обязанности?. Только вот на кого написть? Может тоже на директора Павленко?
Потрібно писати після розстрочки чи можна ще до?
Що робити якщо нема договорів?

Мне помог нацком по гофинг ..плюс и еврогрош.. хотя писала только по гофинг.

В двух словах, что отправляли, были пролонгации?
О нарушении начисл процентов .. по еврог почти 40000тис сами списали 20200403_134831.webp20200403_135036.webp

О нарушении начисл процентов .. по еврог почти 40000тис сами списали20200403_134831.webp20200403_135036.webp
Я написала на Урядову, зарегистрировали , отправили в нацком. Жду ответа. Договоров нет (не дали МФО). Посмотрим, что выйдет.

Як на урядову відправити скажвть будт ласка?

Як на урядову відправити скажвть будт ласка?
Зашла на сайт, зарегистрировалась, выбрала электронное обращение, написала по образцу с форума ( учтите, поле маленькое, надо только суть писать), отправила. Подождала, увидела номер, зарегистр. распредело на нацкомфин.

Зашла на сайт, зарегистрировалась, выбрала электронное обращение, написала по образцу с форума ( учтите, поле маленькое, надо только суть писать), отправила. Подождала, увидела номер, зарегистр. распредело на нацкомфин.
Или на полицию. Часть моих ушло в полицию.

О нарушении начисл процентов .. по еврог почти 40000тис сами списали20200403_134831.webp20200403_135036.webp
Я написала на Урядову, зарегистрировали , отправили в нацком. Жду ответа. Договоров нет (не дали МФО). Посмотрим, что выйдет.

Договора и у меня не было... скачала с лич.кабинета .. и скриншот кабинет отправила

Дякуюб

Мені реально допомогли
Єврогроші на момент написання листа в нацкомфін борг був 39500 гривень, тіло було 5000 грн, одна пролонгація,після нацкомфіна списали до 860 гривень і я закрив їх кредит
Качай гроші було 23000 гривень, написав листа в нацкомфінпослуг при тілі 4000 гривень на сьогоднішній день в кабінеті сума 7400 гривень і не росте була пр

Підкажіть будь ласка перший раз пишу таке звернення в НАЦКОМ,що тут потрібно вписувати.Хотіла б написати на єврогроші,гофінго,манібум,глобал.Screenshot_20200505-102958_Chrome.webp

Evgeniya, Дійсно допомагає.Але залежить від того, яку Ви інформацію надасте.Деякі МФО навіть самі гарантійний лист прислали із фіксованою адекватною сумою заборгованості.А то "лічильники" свої повключали і мозг всім виносять. І ще працівники деяких МФО навіть вміють ввічливо спілкуватися після скарги в Нацкомфін.
Як ви писали скаргу, допоможіть.

Як ви писали скаргу, допоможіть.
Доброго дня.
На форумі є зразок.
Я писала по зразку з форуму і відправляла рекомендованим листом укрпоштою.
Це було більше року тому.Зразки не зберегла.

Доброго дня.
На форумі є зразок.
Якщо пролонгацій робила в особистому кабінеті є якись смисл писати?

Доброго дня.
На форумі є зразок.
какой ваш результат! извините если пропустила

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі